Nemalonus incidentas tariamai įvyko liepos mėnesį, kai 52 metų princesė kartu su vyru Timu Laurence didžiajame Vindzoro rūmų parke vedžiojo tris savo anglų bulterjerus. Princesė Anne paleido vieną keturkojį, kuris ir įkandęs žmogui į koją. Laikraštis nepraneša, kam šuo įkando, nors teigiama, kad tai buvo azijietiškos kilmės vyriškis.

Per teismo posėdį, į kurį vienintelė Elžbietos II duktė veikiausiai atsiųs savo advokatą, jai bus skirta piniginė bauda. Pagal 1991 metų įstatymą dėl pavojingų gyvūnų, jai gali būti skirta bauda iki 5 tūkst. svarų (8 tūkst. eurų), arba šeši mėnesiai laisvės atėmimo. Teismas taip pat gali nuspręsti užmigdyti agresyvųjį šunį bei atimti šunų laikymo licenciją.

Beje, princesė Anne konfliktuoja su įstatymu ne pirmą kartą. Ji, pavyzdžiui, jau keturis kartus yra nuteista dėl didžiausio leidžiamo greičio viršijimo. Paskutinį kartą ji 2000 metų rugpjūtį turėjo sumokėti 400 svarų baudą už tai, jog savo "Bentley" markės automobiliu skriejo 148 kilometrų per valandą greičiu, viršydama leidžiamą greitį 35 kilometrais.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją