Šiuo metu Maltoje su šeima gyvenanti „Goddess Island Retreat“ įkūrėja ankstyvą rytą pasitiko sveikindama mylimą mamą. 1983 metais užfiksuota akimirka, kurioje dar visai mažą Violetą apkabinusi laiko jos mama, atrodo labai žaviai.

„Būki pasveikinta gimusi, Brangi Mamyte! Pamenu, kaip šypsojaisi man iš minios tuomet, kai ieškodavau Tavęs akimis toje didelėje tėvų minioje darželio aktų salėje. Visada Tave ten rasdavau, visada pasitikdavai palaikančiu žvilgsniu ir šypsena. Tą palaikantį žvilgsnį ir besąlygiškai mylinčią širdį jaučiu visada.

Mano Brangi Mama, geriausia drauge, artimiausia siela, nuostabiausia mokytoja, moteriškumo pavyzdy... Myliu Tave be galo. Esi mano herojė, ikona ir ryškiausia žvaigždė šioje Žemėje. Tavo akyse, širdyje ir rankose supasi viso pasaulio gerumas. Myliu Tave neišpasakytai. Dėkinga už viską“, – rašė V. Repčenkaitė.
DELFI Violeta sakė, kad jau po dvejų metų visa šeima planuoja jos mamos jubiliejų sutikti Maltoje.

Dar visai neseniai su DELFI skaitytojais savo vaikystės ir paauglystės kadrais pasidalijusi šou pasaulio atstovė pasakojo, kad sekdama mamos pėdomis svajojo tapti policijos pareigūne.

„Mano svajonės visada siejosi su kažkuo, kas gali padaryti pasaulį gražesniu ir tuo metu man atrodė, kad tai – policija (juokiasi). Tad ir noras buvo tapti policininke . Žinoma ir dėl to, jog matydavau savo mamą kasdien vilkinčią policijos uniforma, kas man atrodė be galo žavu ir narsu. Nekalbu jau apie tas dienas, kai aplankydavau ją darbe. Man, mažai mergaitei, tie visi uniformuoti ir pasitempę vyrai bei moterys atrodė tikri herojai. Policijoje tuo metu iš tiesų buvo kiti laikai“, – prisiminimais dalijosi V. Repčenkaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)