Dar sekmadienio vakarą pirmieji viešbutyje apsistojo Robertas ir Vilma Javtokai, kartu į Palangą atsivežę ir visą šeimyną: du sūnus, dukra bei augintinį.

Krepšininkus Antaną Kavaliauską į stovyklą pirmadienio popietę atlydėjo amerikietė žmona Amanda, o štai Deividui Gailiui kompaniją palaikys gražuolė žmona Jolita.

Vienas šįsyk stovykloje pasirodė Adas Juškevičius - kartu su juo į stovyklą neatvyko šiuo metu jųdviejų pirmagimio besilaukianti žmona Simona.

Į viešbutį iš skirtingų Lietuvos kampelių pirmadienio popietę atriedėjo ir Vaidas Kariniauskas, Marius Grigonis, Edgaras Ulanovas, Mindaugas Girdžiūnas, Renaldas Seibutis, Rokas Giedraitis bei Artūras Milaknis.

Vienas paskutiniųjų viešbutyje pasirodė Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis.

Šįmet kaip niekad ankstyva Lietuvos rinktinės stovykla truks nuo birželio 20-osios iki liepos 5 dienos. Vėliau rinktinė kelsis treniruotis į Kauną.

Pirmojoje stovykloje krepšininkų gretos – ganėtinai mažos. Į Palangą dėl įvairių priežasčių atvykti nepavyko Jonui Valančiūnui, Donatui Motiejūnui, Mantui Kalniečiui, Darjušui Lavrinovičiui, Jonui Mačiuliui, Mindaugui Kuzminskui ir Domantui Saboniui.

Kodėl šįryt startavusioje stovykloje krepšininkų – mažiau nei tikėtasi? Plačiau apie tai skaitykite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)