Lapkričio mėnesį Mia savo nuotraukomis iš vasariškos fotosesijos nusprendė sušildyti ir save, ir savo gerbėjus. Kadrai lietuviškose pievose su balta suknele išties atrodo kontrastiškai, lyginant su tuo, ką dabar matome už lango. Atlikėja neslepia, kad toks ir buvo sumanymas – trumpam grįžti ten, kur šilta. O pati fotosesija gimė iš noro švęsti naująjį etapą.

„Kai įvyko visi tie išvaizdos pasikeitimai po operacijos mano gyvenime pamaniau, kodėl gi nepasidarius fotosesijos šia proga ir tai įamžinti? – sako pašnekovė. – Idėja kilo po to, kai man paskambino profesionalų komanda, kuri ir pasiūlė įgyvendinti visa tai. Pora kadrų pasidalijau dar vasarą, na, o dabar, atšalus orams, panorau visa tai dar kartą atsiminti. Nors nuotraukas jau turėjau seniai, norėjau palaukti, nėra kur skubėti, dažnai sakau, kad mano desertai yra valgomi šalti, tada jie būna skaniausi.“

Dar šių metų žiemą Mia prisipažino pagaliau atsikračiusi nuo vaikystės ją kamavusio komplekso – kiek patinusių akių vokų, kurie atlikėjos veidui suteikdavo nuovargio įspūdį. Ilgus metus norėjusi pokyčių dainininkė operacijai visgi ryžosi tik neseniai. Jai atlikta klasikinė vokų plastikos operacija: pašalintas akių vokų odos perteklius. Mios atveju, tai buvo nulemta genetikos.

„Šitie metai man yra tikri pokyčių metai. Nujaučiau, kad tikrai manęs laukia kažkas naujo – taip ir buvo. Mano galva, šiems pokyčiams jau buvo atėjęs laikas ir tikrai džiaugiuosi rezultatais – tiek plastinės operacijos, tiek fotosesijos“, – šypteli žinoma moteris.

„Tai – nuostabus laikas, o nuotraukos padėjo šį etapą užfiksuoti“, – pridūrė ji.

Fotosesija vyko Alytaus apskrityje, o už tai, kad ji apskritai gimė, dainininkė dėkoja ne vienam.

„Aš ten tik modelio vaidmenį atlikau, visą didįjį darbą atliko komanda: fotografė Karolina Povilanskaitė, makiažo specialistė Viktorija Miliauskaitė, plaukų stilistė Inga Bagdonaitė. Merginos rado nuostabią vietą, kur išėjo tikrai puikūs kadrai“, – džiaugiasi atlikėja.

Pasidalinus savo nuotraukomis socialiniuose tinkluose Mia sulaukė daug komplimentų. Visgi pati moteris sako, kad tenka pastebėti ir neigiamų komentarų. Džiugina tik tai, kad su laiku piktų replikų, regis, mažėja, ypač po minėtosios akių vokų operacijos.

„Anksčiau tikrai būdavo daug blogesni komentarai, daug kam kliuvo mano akių vokai. Tai buvo problema nuo pat vaikystės, džiaugiuosi, kad pagaliau ryžausi atsikratyti šio komplekso. Bet tam turėjo ateiti savas laikas. Norisi žmonėms pasakyti, kad jokiais būdais negalima smerkti kito dėl jo išvaizdos ar kitų dalykų. Visi žmonės turi savo gyvenimišką istoriją ir ne su kiekvienu norima ja dalintis. Norisi palinkėti, kad žmonės būtų labiau supratingi, užjaučiantys ir labiau mylintys vieni kitus“, – šiltai pokalbį su „Delfi“ užbaigė M. Pilibaitytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)