„Delfi“ trečiadienio rytą kreipėsi į Viktoriją, kuri patikino apie tai griežtai nekalbėsianti. Tą patį „Delfi“ pasakė ir D. Bunkus. Tačiau vis tik apie gyvenimo pokyčius paliko atvirą įrašą „Instagram“.

„Aš neduosiu jokių komentarų. Nei patvirtinu, nei paneigiu. Tikiuosi supratimo“, – „Delfi“ sakė jis.

Portalas 15min.lt pranešė, jog D. Bunkus žinios apie skyrybas jiems nepaneigė ir pasiūlė susisiekti su Viktorija bei apie tai paklausti jos pačios.

Paminėjus, kad ši žinia jau pasirodė kitose žiniasklaidos priemonėse, D. Bunkus rėžė: „Man nusispjaut“.

Pora drauge Lietuvoje bei užsienyje kartu gyveno ne vienerius metus, susilaukė dukters Nicolės.

Lietuva Viktorijos vardą išgirdo prieš ketverius metus, kai ji tapo aštuoniolika metų vyresnio verslininko Danieliaus Bunkaus antrąja puse. Viktorija prisipažįsta, kad per šiuos metus daug kas pasikeitė, bet labiausiai – jos asmenybė.

Šiandien Viktorijai – dvidešimt penkeri, ją drąsiai galima būtų pavadinti viena sėkmingiausių nuomonės formuotojų Lietuvoje. Moters kuriamas turinys socialiniuose tinkluose kiekvieną savaitę peržiūrimas daugiau nei dvidešimt milijonų kartų, o kasdieniai nutikimai aptarinėjami ne tik smalsių moterų kompanijose, bet ir Viktorijos vardu pavadintuose forumuose.

Prieš mėnesį LNK laidai „Bus visko“ moteris pasakojo, kad su Danieliumi Bunkumi drauge apsigyveno po mėnesio pažinties. Po pusmečio vyras pasipiršo ir jie ėmė planuoti vaikus. Po kiek laiko jiems gimė duktė.

Danieliui ji – antras vaikas. Iš pirmosios santuokos su garsia atlikėja Natalija Bunke verslininkas turi aštuonerių metų sūnų Kristupą.

Gegužės pabaigoje V. Siegel dar džiaugėsi, jog Gedimino prospekte esanti maisto halė „Gastronomas Food Hall“ nuo šiol priklauso jos mylimajam, verslininkui D. Bunkui bei jo verslo kolegai iš Monako. Tuomet ji taip pat žadėjo prisidėti prie maitinimo verslo sėkmės.

Nors karantino laikotarpis daugeliui verslų turėjo neigiamas pasekmes, V. Siegel su D. Bunkumi teigė esantys linkę rizikuoti. Pašnekovė Delfi sakė, kad net ir krizės metu galima rasti naujų idėjų verslui.

„Mums viskas atvirkščiai. Mes su Danieliumi tiek planų esame sugalvoję! Tiesą sakant, dabar mums buvo kaip tik palankus metas tokiems pokyčiams, kadangi dabar yra visiškai kitokios kainos“, – gegužės pabaigoje tikino Viktorija.

Su reklamos užsakovais socialiniuose tinkluose dirbanti moteris pasakojo, kad netrukus jos instagrame turėtų atsirasti ir akimirkos iš šeimos verslo.

„Manau, dažnokai ten apsilankysiu, – pasakojo ji. – Tiesą sakant, manau, kad apskritai šiame versle pritaikysiu reklamoje įgytas žinias, kaip bendrauti su užsakovais ir pan. Nesvarbu, ar vyras imasi verslo, ar moteris – poroje svarbu pagalba vienas kitam. Dvi galvos visada geriau, juk norisi pasitarti.“

Pora šiuo gana sudėtingu laikotarpiu ėmėsi dviejų naujų verslų – įsigijo ne tik Vilniaus centre esančią maisto halę, bet ir atidarė elektroninę parduotuvę „Dress like VS“.

„Žinote, kuo daugiau imiesi daryti, tuo daugiau viską suspėji ir geriau sekasi. Turint daug darbų ir pats nepajunti, kaip bėga laikas, tačiau rezultatai kalba patys už save. Būtent jie skatina nesustoti. Svarbiausia, kad būtų noro, o jo tikrai yra“, – sakė Viktorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (295)