Viena pirmųjų į keltuvą sėdo ir keliais diržais prie kėdės segėsi Julija Žižė su drauge. Tuo pat metu pusryčiais danguje mėgavosi ir Robertas Kalinkinas, ir Liutauras Salasevičius ir dar kone dešimt žmonių.

Profesionalūs vrtuvės šefai, keltuvui pakilus į dangų, patiekė pusryčius: kalmarus su rožiniu padažu ir specialiai ruoštą tiramisu.Kiek daugiau nei

pusvalandį trukusių pusryčių metu netrūko ir nesklandumų: vieniems krito servetėlės, kitiems – stalo įrankiai, nors įgula juokavo, kad svarbiausia – nebandyti atsisegti diržų ir saugoti mobiliuosius telefonus.

Vos nusileidusi ant žemės J. Žižė DELFI pasakojo, kad šį nuotykį patyrė pirmą kartą. „Įspūdžiai nerealūs! Manau, valgant danguje, kitokie įspūdžiai net pačiam skrandžiui. Receptoriai atsiskleidė dar kitaip, – nusijuokė Julija. – Tikrai neužmirštama akimirka.“

Pasidomėjus, ar nebuvo baisu pusryčiauti keliasdešimties metrų aukštyje, ji tik nusijuokė ir patvirtino, kad viskas buvo labai puiku: „Viskas labai sklandžiai ir labai nuostabiai“.

Tiesa, dizainerė nepamiršo ir asmenukių, ir savo feisbuko draugams nusiųsti tiesioginius linkėjimus.

„Dinner in the sky“ – vėl Vilniuje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)