Moteris teigia, kad visus šiuos metus pagrindinės vertybės nepakito – meilė ir pagarba šeima yra svarbiausi dalykai.

„Kiekvieną dieną kažkas keičiasi, kažkas įvyksta naujo. Nuo pažinties pradžios įvyko labai daug svarbių įvykių. Manau vyras sutiks, kad svarbiausia – mūsų vaikų gimimas, – sako Inga. – Iš tiesų, per tuos 16 metų, o nuo pažinties ir visus 20, augome kartu. Augo ir mūsų šeima, vaikai, brendome ir keitėmės kaip asmenybės. Tačiau labiausiai džiaugiuosi dėl to, kad viską pasiekėme būdami kartu.“

Inga Stumbrienė ir Aivaras Stumbras

Du dešimtmečius kartu esančiai porai rutina – svetimas dalykas. Jiedu vis dar vienas kitam rengia staigmenas.

„Mes vienas kitą tikrai dar mokame nustebinti, – šypteli žinoma moteris. – Per tiek metų jau puikiai žinome, kas kiekvienam patinka, tad tai leidžia numanyti, ar planuojama staigmena patiks.“

Aivaras ir Inga džiaugiasi ne tik egzotiškomis kelionėmis ar atostogomis pajūryje, tačiau ir mažais dalykais, nutinkančiais eilinę dieną.

„Tiesą sakant, gražias akimirkas stengiamės kurti kasdien. Nesvarbu, ar tai būtų gimtadienis, ar kelionė – kartais šventinę nuotaiką sukuria vyro padovanota puokštė ar dukrytės pagamintas tortas. Aš manau, kad visiems reikia išmokti džiaugtis kiekviena diena ir viskuo, ką ji atneša“, – įsitikinusi I. Stumbrienė.

Inga ir Aivaras Stumbrai ilsisi Maldyvuose

Šeimyninių kivirčų pasitaiko net ir darnioje Stumbrų šeimoje. Tačiau, pasak moters, jie yra sprendžiami taikiai.

„Žinoma, pasitaiko temų, kuriomis nesutariame. Tačiau išmokome nusileisti vienas kitam arba išspręsti klausimus derybų būdu“, – juokiasi kartu su vyru Aivaru 16-ąsias vedybų metines švenčianti Inga.

Šiemet vedybų metines Stumbrų šeima švenčia Lietuvoje – moteris Delfi pasakoja, jog yra sugalvojusi nemažai veiklos ir pramogų visai šeimai.

„Įprastai vestuvių metinių proga vykstame i kokią nors egzotinę kelionę. Tačiau šiais metais atsižvelgėme į vyraujančią padėtį ir apsiribojame Lietuva. Ir gimtinėje labai gražu ir įdomu. Jau susidėliojome gražiausių lankytinų vietų sąrašą. Kas žino, gal visa tai pranoks net kitas keliones, – sako Inga. – Na, o 17 dieną vaikai padarė staigmeną – iškepė gražuolį tortą. Vakare išėjome pavakarieniauti dviese. Na, o šeštadienį tėtis pakvietė paskraidyti lėktuvu virš Trakų. Nuo to ir pradėjome savo 16-ųjų vestuvių metinių kelionę.“

Inga Stumbrienė, Rolandas Paksas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (310)