Viešumas nedomina

„Kvietimų užsukti į vieną ar kitą vakarėlį turiu daug, bet niekur neinu. Nematau tikslo, neturiu tam laiko. Galiu patikinti, kad viešumos visai nepasiilgau. Kiekvieną savaitę sulaukiu pasiūlymų sudalyvauti kažkokioje televizijos laidoje. Pasakau, kad paskambintų po mėnesio, tačiau tada ir vėl negaliu, nes būnu apsikrovusi darbais. Jei aš būčiau kokia nors dainininkė ir mano pajamos priklausytų nuo viešumos, kaip pupytės, bunkės lėkčiau į visas televizijas. O koks dabar man tikslas viešintis?“, - DELFI pasakojo J. Tvarijonaitė.

Atsisakė dainininkės karjeros


Jurgita atskleidė, kad galėjo būti viena iš tų gražuolių, kurias matome scenoje dainuojančias. „Kuomet kūrėsi „pupytės“, pirmiausia buvo man pasiūlyta tapti jų nare. Bet aš atsisakiau to lengva ranka, nes nemaniau, kad būsiu dainininkė. Tai ne mano tikslas. To visiškai nesigailiu, staipytis ne mano stilius. Galų gale, ten jaunos merginos, o man jau greitai keturiasdešimt“, - kalbėjo puikias formas išsaugojusi moteris.

Netenkina reklamų įkainiai

„Iki šiol sulaukiu skambučių su pasiūlymais padirbėti modeliu. Paskambinę teiraujasi, kiek sveriu, kokios mano nuotaikos, ką veikiu. Prieš išvykdama į Majamį (moteris su savo vyru JAV turėjo švęsti medaus mėnesį – aut. past.) susitariau, kad man bus padaryta reprezentacija. Kadangi povestuvinę kelionę dėl mokslų teko atidėti, tai viskas taip ir baigėsi. Tačiau turint noro visada galima išvažiuoti. O Lietuvoje už reklamą yra mokama 200 litų, tai ką ten kalbėti... Pamenu, kai Lietuvoje buvo vos kelios televizinės reklamos, už darbą sumokėjo 800 litų. Tai buvo topas”, negalėjau patikėti“, - juokėsi žavi šviesiaplaukė.

Kalbėti draudė sutartis

Jurgita Tvarijonaitė

Praėjusių metų pabaigoje po daugiau nei dešimt metų draugystės aukso žiedus su savo išrinktuoju Edgaru Vaškevičiumi sumainiusi moteris atskleidė, kad kalbėti viešumoje apie savo vedybinį gyvenimą draudė griežta sutartis: „Buvau pasirašiusi griežtą sutartį su vienu žurnalu, kad aš nekalbėsiu, niekam neduosiu interviu. Žinoma, ne už dyką. Kaip ir laikiausi iki šiol. Visada taip yra, jei pasirašai su kažkuo sutartį, kažką parduodi, normalu, kad yra tokie susitarimai. Nei aš pirma, nei paskutinė.“

Svajoja apie atostogas

Artimiausiuose šeimos planuose – vasaros atostogos prie jūros. „Turime prie jūros rezidenciją, tad vasarą ten apsigyvename. Nors vasaros metu daug keliaujame, tačiau jei oras būna geras, dienas leidžiame prie jūros. Jei oras subjūra – lekiame į Vilnių, į sodybą. Labai laukiame saulės, geresnių orų, bus tikrai smagu“, - šypsodamasi DELFI kalbėjo pašnekovė.

Iššūkis – mokslai ir šeimos pagausėjimas

Jurgita Tvarijonaitė

Šiuo metu vienas didžiausių moters norų – šeimos pagausėjimas. „Tuo klausimu reikia dirbti, o dabar tam nėra laiko“, - juokėsi sūnų auginanti moteris.

Daugiausiai J. Tvarijonaitės laiko užima mokslai universitete, o stropiai mokantis nelieka laiko ir darbui. „Laikau valstybinius egzaminus. Nusprendžiau studijuoti, nes pajutau mokslų, naujovių alkį. Daug keliauju po pasaulį, sutinku vis naujus žmones, naujus klientus. Ateina vasara, o jos metu tikrai neketinu dirbti. Rudeniui jau turiu planų ir nebūtinai tas darbas turės būti televizijoje“, - mįslingai kalbėjo buvęs populiarus modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)