"Tik dabar, prisėdusi ir gerdama kavą aš suvokiu, kad tai - realu. Salonas atidarytas, koncertai planuojami, visa tai vyksta ir viskas sekasi", - pagrindiniam Lietuvos naujienų portalui DELFI kalbėjo K. Ivanova.

Žvelgdama į praeitį Kristina nesigaili, kad paliko merginų grupę. Šis žingsnis jai leido pasinerti į naujus darbus, o sėkmė pirmajame grožio salone, įkurtame Perkūnkiemyje, privedė prie idėjų apie plėtrą.

Prieš keletą dienų Kristina ir jos globotinė Ingrida Kazlauskaitė dalyvavo fotomenininko Dariaus Gražio fotosesijoje. Merginos fotografavosi Kristinos grožio studijoje Vilniaus gatvėje svarbia proga - Ingrida pirmą kartą išbandė įvairių grožio procedūrų.

"Pamačiau, kad yra poreikis vystyti verslą po Naujųjų metų. Lankytojų srautai buvo dideli, reikėjo naujų darbuotojų. Kai srautai pradėjo didėti, pagalvojau, kodėl neatidaryti antrosios studijos. Reikėjo apsispręsti, ar užteks laiko. Įvyko kardinalūs pokyčiai, išėjau iš grupės, taigi, verslas buvo vystomas toliau. Kolegos, draugai priekaištavo, kodėl saloną atidariau Perkūnkiemyje. Daugeliui tai atrodė per toli", - pasakojo K. Ivanova ir pridūrė, kad šia žinia labiausiai apsidžiaugė Ingrida Kazlauskaitė. Mat naujasis salonas - šalia dainininkė namų.

K. Ivanova džiaugiasi, kad jos salonus pamėgo ir žinomi žmonės. Paklausta, kas lankosi jos grožio studijose, mergina sakė nenorinti atskleisti, mat saugo žinomų žmonių privatumą. Pasiteiravus, kuo patraukė žinomus žmones Kristinos studijos, mergina sakė esanti įsitikinusi, jog visa paslaptis - jos kuriamoje grožio imperijoje dirbantys meistrai.

"Kai meistrai geri, klientai lieka patenkinti, jie nori sugrįžti", - įsitikinusi ji.

Anot Kristinos, nėra viskas taip paprasta, kaip gali atrodyti iš šalies. Sunkiomis akimirkomis verslininkė sulaukia palaikymo, padrąsinimų iš kolegų ir draugų. Tai, kaip sakė pati K. Ivanova, džiugina ir skatina judėti pirmyn.

"Palaiko idėją, palaikė plėtros idėją, pasidalija patirtimi, patarimais. Pavyzdžiui, Tado Rimgailos žmona Liucina specialiai fotosesijai pasiūlė iškepti keksiukų, kurie puikiai tiko prie naujojo salono interjero. Man labai malonu, kad žmonės rodo tokią iniciatyvą, tai tikrai daug reiškia. Viską dariau pati, pati ieškojau kiekvienos detalės, kiekvieno daiktelio, į šį saloną įdėjau labai daug širdies, o kai sulaukiu palaikymo, man būna labai gera. Jeigu ne geri žmonės, galbūt nebūtų viskas taip sekęsi", - pasakojo Kristina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (258)