Dainininkė Urtė Šilagalytė artėjant laukiamiausioms metų šventėms nepabijojo šio ryškaus lūpų akcento ir kviečia visas moteris prisidėti prie jos su paprasta žinute: „Tiesiog ryškiu raudonu lūpdažiu priminkime viena kitai, kokios nuostabios esame, pagirkime ir tarkime viena kitai gerą žodį.“

Kaip dažnai sutikusi gražią moterį sugebi ją pagirti ir pasakyti gerą žodį?

Stengiuosi tai padaryti visuomet, štai ir šiandieną jau spėjau pagirti moterį, kuri prie mano namų esančioje kavinėje maišė savo rytinį kavos puodelį. Man tiesiog labai patiko jos raudonos, jaukios kumštinės pirštinės. Juk mes, moterys, gyvenime dėmesį atkreipiame į mažiausias detales, tad kodėl nepasistengus išmokti ir pagirti už jas?

Kokia moteris tau yra žavinga?

Manau, kad mes savyje turime tiek paslapčių ir tokią stiprią magiją, tik retkarčiais pačios ją pamirštame. Tad ryškus akcentas gali priminti apie tai, ką sugebame ir kokią žinutę galime sukurti kiekvieną dieną. Šiandien man tai sėkmingai padėjo padaryti dvi talentingos ir gražios moterys - fotografė Greta Žilinskaitė ir makiažo meistrė Inga Narbutė.

O, be abejonės, žavingiausia - tai save mylinti ir savimi pasitikinti moteris.

Koks filmas tau susisieja su moteriškumu?

Mano vienas mėgstamiausių filmų „Graži moteris“. Paprastumas, nuoširdumas ir raudono lūpdažio akcentas bei pagarba sau – atrodo, kad moterims kartais tiek nedaug reikia, bet per skubėjimą mes tą pačios pamirštame.

Ką tau reiškia raudona spalva?

Tiesa sakant, dažnai pati išsigąstu šios spalvos. Bet mažytė detalė – lūpdažis, bateliai ar segė padeda pagyvinti dieną ir pagerinti nuotaiką. Raudona spalva man – tai moteriškumas ir išsilaisvinimas.

Šį savaitgalį Urtė visus norinčius išgirsti ją dainuojant kviečia į „Materialistę“ Vilniuje, kur vakaro tema bus susijusi su moterišku žavesiu ir raudonų lūpų akcentu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)