„Teisingai! Pritariu tokiems Egidijaus Dragūno veiksmams! Užteks už kompiuterio pasislėpusiems išsigimėliams ir nevykėliams įžeidinėti žmones! Žodis ne žvirblis! Mielai ir аš surinkčiau gerų advokatų kompaniją ir "išplaučiau burnas" (šypsosi). Psichologinės traumos gydomos (tiems, kas pasisotina pildami purvą) - Vasaros gatvėje arba daktaro išrašytais stipriais raminamaisiais. Naikinkime juos teisingai gydydami“, - savo socialinio tinklapio paskyroje rašė žinoma dainininkė.

Oksana Pikul-Jasaitienė yra viena iš tų garsenybių, kurios gyvenimo poelgiai, karjeros posūkiai visuomet sulaukia didelio žiniasklaidos susidomėjimo. Straipsnius skaitantys komentatoriai ne tik negaili dainininkei gerų žodžių dėl jos išvaizdos, talento ar sėkmingos karjeros, bet ir dažnai kritikuoja jos gyvenimo būdą, dainavimą, asmeninį gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1175)