Kaltinimai bei įtarimai sukčiavimu ne vienoje byloje, uždėta apykojė, nes nesiregistravo policijoje, kaip buvo paskirta, kad išvengtų suėmimo, nelankomi teismų posėdžiai Vilniuje. Vengia išlaikyti du savo vaikus ir slapstosi nuo jų mamos. Prieš mėnesį įkliuvo vairuojant, nors vairuotojo pažymėjimas atimtas. Visa tai netapo N. Antanavičiui pamoka ir spalio 13 dieną jis vėl pričiuptas prie automobilio vairo.

Panašu, kad jaunas vyras kone prašosi suimamas ir klimpsta vis giliau į nemalonumus. Penktadienį jis vėl sėdo prie automobilio vairo ir vėl buvo pričiuptas. Už tą patį nusižengimą dainininkės sutuoktinis įkliuvo ir prieš mėnesį. Deja, tai jam netapo pamoka.

Tiesa, į policijos skelbiamas įvykių suvestines šis įvykis nebuvo įtrauktas.

DELFI primena, kad dainininkės N. Antanavičiui iškelta ne viena byla. Praėjusių metų spalio 10-ąją Vilniaus miesto apylinkės teismas paskelbė nuosprendį N. Antanavičiui dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Tuomet vyras išsisuko nuo baudžiamosios atsakomybės, nes susitaikė su nukentėjusiuoju.

Šiais metais N. Antanavičius jau buvo kviečiamas į Vilniaus miesto apylinkės teismą, kur nagrinėjama baudžiamąją bylą dėl sukčiavimo. Bylos duomenimis, N. Antanavičius taip ir nesugebėjo grąžinti pinigų, kuriuos sukčiavimo būdu, įtariama, išviliojo iš įvairius renginius organizuojančio vilniečio. Šioje byloje įtariama, kad N. Antanavičius pasisavino 12 800 eurų.

Klaipėdos prokurorai tiria sukčiavimu įtariamos grupuotės veiklą, kurioje minimas ir N. Antanavičius. Įtariama, kad grupuotė siekė apgaulės būdu, panaudojant svetimus duomenis, iš banko išvilioti apie 200 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)