Atlikėja išsikrausčiusi gyventi į Kauną turėjo ir rasti naujus grožio meistrus, kuriems galėtų patikėti savo grožį, rašoma pranešime spaudai.

„Nagų specialisto dar neradau, todėl štai – vaikštau su visiškai natūraliais, nelakuotais nagais,“ – parodė savo santūrius nagus Mia.

„Tačiau esu labai patenkinta, kad radau labai gerus plaukų priauginimo meistrus, Elitera grožio akademiją Kaune. Nesinori savo plaukų patikėti bet kam, tačiau apie šią studiją buvau girdėjus itin daug gerų atsiliepimų, net gyvendama Vilniuje. Todėl laukiau savo vizito. Čia ir kolektyvas šiltas ir malonus,“ – atskleidė atlikėja savo socialiniuose tinkluose.

Taip pat atlikėja atskleidė paslaptis ir patarimus, dėl ko jos plaukai atrodo tokie gražūs: „Rinkitės gerą plaukų priauginimo meistrą. Man pavyko su plaukų priauginimu atsiauginti savus plaukus, kuo be galo džiaugiuosi. Geri meistrai padarys taip, kad jūsų priauginimas atrodys visiškai natūraliai ir nieko nesijaus. Tik pažiūrėkite – idealiai atitaikyta spalva ir net nesimato kur baigiasi manieji plaukai. Aš negaliu atsidžiaugt rezultatu. Ne veltui visos Lietuvos garsenybės važiuoja į Kauną ir čia auginasi plaukus.

Antra – rinkitės plaukų priemones, kurios iš tiesų tiktų jūsų plaukams. Ne visada kaina parodo kokybę. Jeigu matote, kad plaukai vis tiek trupa, neauga, pabandykite kažką pakeisti kasdieninėje rutinoje, galbūt kažką naudojate netinkamo,“ – sako Mia.

Atlikėja pabrėžė, kad visad perka didesnio tūrio plaukų priežiūros priemonių pakuotes, nes taip ir ekonomiškiau, ir nereikia sukt galvos, kad priemonės greit pasibaigs.

„Ir, žinoma, atsakingai rinkitės kirpėją. Kirpėja turi mylėti plaukus, turi nuolat tobulėti, nestovėti vietoje“, – sako Mia.

Ji teigia, jog kai Kaune tiek nuostabių grožio meistrų, gyventi čia daug paprasčiau.

„Juk mes moterys – mėgstam puoštis. Man, moteris su ilgais, gražiais plaukais- kažkas tokio! Pamenu kai pirmą kartą prisiauginau plaukus prieš daugybę metų, atrodo, net gyvenimas pasikeitė: sulaukdavau daug daugiau komplimentų, jaučiausi seksualesnė. Todėl tikrai visom moterim rekomenduoju tai patirti,“ – sakė atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)