Nors žinoma moteris ir jos buvęs vyras atskirai gyvena jau ilgą laiką, oficialiai išsiskirti porai pavyko tik dabar. Miai tai tebuvo malonus formalumas, tačiau jos šeimai ir artimesniems draugams, kuriems ji yra svarbi, galutinis taškas šioje istorijoje buvo labai svarbus.

„Aš tą tašką padėjau jau prieš dvejus metus, – Delfi tikina pašnekovė. – Tas oficialumas yra labiau svarbus ne man, o kitiems, pavyzdžiui, mano tėvams, artimiesiems, kadangi visi jie labai laukė, kada aš oficialiai išsiskirsiu. Man tai buvo tik formalumas, bet kitiems tai buvo labai daug.“

Naują, švarų lapą pirmosiomis rudens dienomis verčianti Mia kol kas apie naujus jausmus negalvoja, todėl kalbėti apie kitą mylimą žmogų šalia dar anksti.

„Noriu pasakyti tik tiek, kad kol kas jokių naujų jausmų nėra. Aš tiesiog džiaugiuosi savo laisve, gyvenimu. Dabar norisi pabūsi su savimi ir sau.

Manau, kad kiekvienas žmogus turi išsivalyti po buvusių santykių, turi praeiti laikas. Nemanau, kad reiktų pulti iškart į naujus santykius. Viskam ateina savas laikas, tai galioja ir kalbant apie naujus jausmus“, – pasakojo Mia.

Delfi primena, kad dainininkė ir N. Antanavičius susituokė 2015-aisiais po kelis mėnesius trukusios draugystės.

Verslininkas, kuris vienoje byloje įvardytas kaip vienas iš kaltinamųjų sukčiavimu stambiu mastu, šiuo metu poruojamas su kita žinoma dainininke – Goda Alijeva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)