„Aš visada bijodavau šio žodžio „plaukų transplantacija“, nes įsivaizduodavau, kad tai vyksta su chirurginiais peiliais, pjaustymais, maniau, jog lieka randai, todėl svarsčiau, koks tuomet skirtumas, ar ataugo plaukai, jei tavo galva randuota“, – ankstesnes baimes prisiminė Tomas.

Tačiau pradėjęs domėtis dainininkas suprato, kad šiuolaikinės technologijos jau yra ženkliai pažengusios, todėl minima procedūra atliekama ir be rimtų intervencijų. Tomas užsirašė į pirmąsias konsultacijas, kurių metu buvo patikrinta jo odos ir plaukų būklė.

„Man pasakė, kad esu tobulas donoras ir kad galiu jau planuoti šią operaciją. Tik man, be abejo, kilo klausimas, kada ją atlikti, kadangi pasiruošimas ir reabilitacijos laikotarpis yra gana nemažas, o aš turiu koncertus, pasirodymus, todėl tai atrodė sunkiai suderinama. Taigi aš nusprendžiau, kad tai padarysiu vasarą“, – pasakojo jis.

„Žinote, buvau jau pavargęs galvoti apie plikimą, nes turėjau gyvenime svarbesnių klausimų. Norėjau sutvarkyti kuo greičiau šį dalyką, – prisipažino atlikėjas. – Man buvo nesvarbu, kad prarasiu vakarėlius, iškylas arba piknikus. Aš norėjau pradėti šį svarbų gyvenimo žingsnį, kad toliau man nereikėtų galvoti apie galvos problemą, kai ir taip galvoje turiu kitų problemų (nusijuokė).“

Tomas neslėpė, kad šioje kelionėje jo laukė ir įvairialypė aplinkinių nuomonė.

„Na, ir kaip be žmonių, kurie viską žino, kurie tau pradeda sakyti, kad viskas ir taip gerai: „Tu atrodai gražiai ir be plaukų“. Taip, aš žinau, kad aš atrodau gerai ir be plaukų, bet kai aš to žmogaus paklausiu, ar tu gali dabar nusiskusti plikai, dažniausiais atsakymas būna: „Ne, bijau, kad atrodysiu gal ne taip, kaip tu“. Aš irgi nežinojau, kaip atrodysiu nusiskusdamas galvą ir tikrai nedariau to, kad noriu būti plikas ar atrodyčiau madingai. Ne, tai dariau dėl kosmetinių sumetimų, man plaukai patinka. Aš visada norėjau turėti gražius, ilgus, vešlius plaukus, kokius turėjau paauglystėje ar vaikystėje. Aš žinau, kad dabar yra madingas pasakymas, kad jeigu vyras plinka, tai tegul plinta, nes tai yra neva vyriška. Aš galiu pasakyti, kad tai tikrai nėra vyriška, tai yra liga. Tiesiog mes dar neturime suradę vaistų šiai ligai išgydyti, kad žmogus visą gyvenimą būtų su plaukais“, – instagrame atviravo Alen Chicco.

„Aš sau pasakiau, kad nenoriu būti plikas. Tai yra mano sprendimas ir aš noriu, kad žmonės tuo tikėtų. Manau, kad yra daugelis ir jūsų, kurie ir šeimoje, ir patys susiduria su plaukų slinkimu ar plikimu. Žinau, kad informacijos Lietuvoje šia tema visai nebuvo, dabar jos yra daugiau, tad aš tikiuosi, kad ši kelionė iki mano apsisprendimo jums padės arba tiesiog sužinosite daugiau“, – pridūrė jis.

Tomas pasakojo, kad jam patinka natūralumas, tačiau, jei žmogui iki pilnos laimės trūksta plastinės ar estetinės procedūros, jis yra už jos įgyvendinimą.

„Man tikrai patinka natūralumas, bet aš manau, kad darytis plastines ar estetines procedūras yra žmogaus pasirinkimas ir niekas gyvenime neturėtų aiškinti kitaip. Kiekvienas žmogus turėtų jaustis 100 proc. savimi ir 100 proc. gerai. Ir jeigu kažkokia procedūra tai suteikia, ypač šiais amžiais, kai mes galime keistis, modifikuotis dėl savęs, tai kodėl ne? Aš visada būsiu už plastines ar estetines operacijas, už grožio procedūras, jeigu tai žmogui neša laimę“, – pabrėžė atlikėjas.

„Noriu būti pavyzdys, kuris gali parodyti, kad senti ir paveldėti kažką nėra blogai. Blogai yra tai, kad žmonės skundžiasi, bet nieko nedaro, kad tai pakeistų. Daug kas tik šneka, bet neinvestuoja ir neprižiūri savęs <...>. Bet juk niekas kitas nieko tau nepadarys, jei ne tu pats. Anksčiau ši tema man gal būtų buvusi tabu, bet supratau, kad f*ck it. Gyvename vieną kartą“, – pridūrė jis.

Šiuo metu Tomas laiką leidžia gamtoje, reabilitacijoje, atitrūkęs nuo miesto šurmulio.

„Geriausia savo paties versija yra tada, kai ateina supratimas, kad visos tavo svajonės, fantazijos, dėl ko tu gyveni ir ko tu sieki, jos nėra kažkur ateityje, jos yra čia ir dabar. Reikia vieno dalyko – save įsimesti į tą situaciją, kurios galbūt nežinai, mokytis būti joje, tik taip mes pradėsime būti savo svajonėje, nes jeigu tu lauksi tinkamo meto, kada galima bus pradėti įvykdyti savo svajonę, tai ji gali niekada ir neateiti“, – patikino dainininkas.

Po dviejų savaičių dainininkas pasidalijo, kaip jaučiasi po operacijos ir parodė, kaip šiuo metu atrodo. Apie tai daugiau galite sužinoti Tomo vaizdo įraše:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)