„Šio renginio visada labai laukiu. Man labai patinka tai, ką rodo M.A.M.A, kaip viską kuria organizatoriai. Martynas Tyla ir jo komanda – tikri šaunuoliai. Tai renginys, kuriam noriu ruoštis ir puoštis“, – penktadienio vakarą DELFI kalbėjo D. Bosas.

Nuo 2005 m. į pramogų pasaulį ir čia vykstančius vakarėlius greitai įsiliejusi moteris gana greitai tapo viena stilingiausių šalies damų. Daina į šalį neprašovė ir apdovanojimų vakarą, savo įvaizdį patikėjusi kurti dizaineriui Juozui Statkevičiui. Nepaisant to, Daina tikina, kad nepataikyti į aprangos kodą gali bet kas. „Visko nutinka, galiu ir aš prašauti“, – šypsojosi ji.

Reikia įprasti pirkti bilietus

Dar gerokai prieš šį renginį dalis žinomų žmonių svarstė, ar bus pakviesti į bene laukiamiausią metų renginį. Kai kuriems, dėl limituoto vietų skaičiaus, teko apdovanojimus praleisti arba VIP bilietus įsigyti patiems. Tai, kad dalis garsenybių nebuvo pakviestos į šį renginį, D. Bosas vadina visiškai normalia praktika.

„Į šį renginį ateinu visada. Jeigu tik kvies (juokiasi). O jei nekvies – pirksime bilietus. O ką? Juk reikia palaikyti Lietuvos muzikantus“, – sakė verslininkė.

„Nereikia nieko tikėtis. Patinka? Tai ir eini į renginį. O jei nepakviečia – reikia nusipirkti bilietus. Ir kas čia tokio? Mes atvažiavome kartu su draugais iš Klaipėdos, kurie šiam renginiui noriai įsigijo bilietus“, – pabrėžė ji.

Ne paslaptis, kad dalis nepakviestųjų šį organizatorių gestą laiko įžeidimu. Daina sako, kad taip jaustis tikrai nereikėtų.

„Įžeidimas? Nereikia taip susireikšminti. Manau, kad šiemet daug kas negavo pakvietimų dėl to, kad renginys paprasčiausiai populiarėja. Visi nori čia patekti, todėl parduodama vis daugiau bilietų. Aš galvoju, kad čia bus tarsi pirmas krikštas, o po to žmonės pripras ir patys pirks bilietus. Žinoma, jei muzika juos išties domina, o ne tik nusifotografuoti prie sienelės“, – šyptelėjo pašnekovė.

Vaikai – jokia kliūtis

Neretai žinomi žmonės į apdovanojimų vakarą ar panašius renginius ištrūksta be vaikų, tačiau M.A.M.A ceremonijoje Daina su vyru Antanu atvyko kartu su dukterimis – 18-mete Marija bei 8-erių Magdalena.

„Mes visada stengiamės jų nepalikti nuošalyje – ypač mažosios. Ji visur eina kartu su mumis, juolab, kad šis renginys yra susijęs su muzika. Magdalena šoka, dainuoja ir tai yra renginys, kuris ją labai domina. Be to, šiais metais nominuoti buvo du dainininkai, kurie jai labai patinka – tai Saulius Prūsaitis ir Dynoro“, – į šalia stovėjusią dukrą šiltai žvelgė moteris.

Pasiteiravus, ar jų ir Antano šeimoje vaikai yra pratinami prie viešumo, minties, kad jie yra kilę iš žinomos Bosų šeimos, Daina tikina, kad tikrai ne.

„Ne. Jokiu būdu. Mes tiesiog ateiname į renginį. Jie gyvena visiškai normalų gyvenimą. Kam to reikia?“ – nuoširdžiai stebėjosi ji.

Viena iš stilingiausių damų

DELFI primena, kad D. Bosas, stilisto Joringio Šato nuomone, buvo išrinkta kaip viena stilingiausių M.A.M.A apdovanojimų viešnių.

„Nėra nei ką daug kalbėti. Griežtas, tačiau elegantiškas įvaizdis išties tinka tokio tipo renginiui, reikalaujančiam „black tie“ aprangos kodo. Dekoruotas švarkelis tampa pagrindiniu įvaizdžio akcentu, todėl geras sprendimas rinktis itin minimalistinius aksesuarus.

Kaip jau ne kartą minėjau, įvaizdis nėra tik drabužis. Tai visuma, todėl labai svarbu ir avalynė, aksesuarai, šukuosena bei makiažas, net ir kvepalai. Dainos pasirinkimas taiklus. Viskas laiku ir vietoje“, – verslininkę gyrė stilistas.

Apdovanojimų akimirkos:

Raudonasis kilimas:

Renginio dūzgės:

M.A.M.A užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)