Kaip DELFI naujienų portalui prisipažino Deivydas, jis yra kur kas ramesnis vairuotojas, nei Katažina.

"Aš esu dalyvavęs lenktynėse, Katažina dar ne. Galiu pasakyti, kad tai - loterija. Tereikia spausti greičio pedalą iki dugno. Jokio meistriškumo nespėji net pademonstruoti. Svarbiausia - reakcija, kuris pirmas pajudėjo, tas pirmas ir pasieks finišą", - prieš startą sakė D. Zvonkus.

Paklaustas, ar su būsima žmona nebus keista lenktyniauti, vyras sakė, kad prie to reikia pradėti pratintis.

"O aš jaučiuosi labai dviprasmiškai. Nes šitoje barikadų pusėje esu pirmą kartą. Tačiau greitis man patinka. Ir netgi labai, - neslėpė K. Niemycko. - Dėl to mūsų nuomonės nelabai sutampa, nes Deivydas mėgsta vairuoti labai ramiai ir dažniausiai prašo pristabdyti, kai vairuoju aš."

"Mėgstu vairuoti kultūringai ir civilizuotai, retkarčiais bandau savo įgūdžius perduoti savo išrinktajai, bet ji kol kas nelabai pasiduoda", - juokėsi vyras.

LNK Žvaigždių lenktynėse porai sekėsi išties neblogai. Greitį mėgstanti Katažina finišą pasiekė trečioji, Deivydas - ketvirtas.

Lenktynėse pergalę šventė Rolandas Vilkončius. Antra liko ekstremalių pojūčių nebijanti Gintarė Gurevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)