Ilgametės bičiulės D. Tamošiūnaitė ir D. Meiželytė šią savaitę sudalyvavo mini realybės šou primenančiame DELFI projekte „Garsenybių pokalbiai“. Žinomos moterys pasidalino savo paslaptimis, svajonėmis ir prisiminimais važinėdamos po sostinę su senoviniu „London Cab“ taksi (www.londoncab.lt).

Naujienų portalo skaitytojai turi unikalią progą iš šalies stebėti, kaip žinomos pramogų pasaulio damos bendrauja iš tiesų ir kokios jos yra realiame gyvenime.

Važinėdamos sostinės gatvėmis, jos prisiminė ne tik savo pirmąją bendrą darbovietę radijo stotyje, kurioje ir užsimezgė tikra moterų draugystė, linksmas keliones į užsienį su Nijole Oželyte ir Daina Bilevičiūte, atšoktas D. Tamošiūnaitės ir Dainiaus Budrio vestuves, šventėje nuotakos suknele pasipuošusį Rolandą Skaisgirį. Taip pat aptarė būsimo Donaldos mergvakario bei vestuvių detales, išdavė, kokių nuotakos suknelių moterys norės tekėdamos antrą kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)