„Naujiems metams išsikėliau du pagrindinius tikslus: numesti dalį svorio ir pirmą kartą nuvykti pas draugus į Ispaniją“, – kalbėjo prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ humoristiniame TV klipe nusifilmavusi H. Šumilaitė.

„Dar norėčiau „Teleloto“ laimėti 220 000 litų. Tiek man užtektų susitvarkyti buitį ir patenkinti asmeninius poreikius. Tikiu, kad žaliojo medinio arklio metai bus geresni nei praėjusieji, o ir savo spintoje turiu ne vieną smaragdo spalvos drabužį ir aksesuarą, kurie suteikia mano įvaizdžiui daugiau spalvų“, – šyptelėjo H. Šumilaitė.
Po Naujųjų metų Haną bus galima išvysti ne tik vadovaujant mėgėjų teatrui, bet ir video klipe. Aktorė nusifilmavo prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ išpardavimo kampanijos reklamoje. Humoristiniame TV klipe Kauno aktorė suvaidino turgaus pardavėją, kuri vietoj tikros išpardavimo nuolaidos pardavinėjo sniegą. Vaizdo klipe ji vaidino kartu su Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandai atstovaujančio krepšininko Dariaus Songailos širdies drauge Gintare Sabeckaite ir Kauno dramos aktoriumi Ričardu Vitkaičiu.
Gintarė Sabeckaitė

Svorio metimas aktorės pažadų sąraše atsiduria nebe pirmą kartą. Nors Hana kone kasmet imasi priemonių svoriui kontroliuoti: subalansuoja mitybą, sumažina suvalgomų saldumynų kiekį, tačiau grįžus prie normalios mitybos, svoris vėl atauga.

Režisierė pripažįsta savo spintoje turinti drabužių, kurie jai padeda paslėpti trūkumus ir išryškinti privalumus. „Pagrindinė taisyklė, kuria vadovaujuosi ieškodama, ką apsirengti, yra estetiškas ir nevulgarus aprangos derinys. Purvinai murzinas aprangos stilius, dominavęs juodosios gyvatės metais, man ne prie širdies“, – sakė ji.
Hana Šumilaitė ir Gintarė Sabeckaitė
Spalvingus vaidmenis aktorė kuria ne tik scenoje, bet ir gyvenime. „Man visada buvo svarbu, kaip atrodau, todėl mano mokiniai ir kolegos mane mato pasitempusią, pasidažiusią, tvarkingai apsirengusią. Atsimenu, kai mokiausi mokykloje, viena mokytoja šešerius metus dėvėjo tą patį kostiumėlį, kita turėjo du ir juos keisdavo. O aš nesu tamsta mokytoja, man patinka išsiskirti, todėl mano garderobas žėri visomis spalvomis“, – pasakojo H. Šumilaitė. Ji labiausiai mėgsta mėlyną, bordo, ciklameno ir fuksijų spalvas.
Hana Šumilaitė

Praėjusiais metais aktorės drabužių spintoje dominavo „mėlynasis periodas“. Jo metu Hana dėvėjo dangiškos spalvos drabužius, tamsiai mėlynus batus, prie jų derino rankinukus ir kitus aksesuarus. Šiemet moteris prisipažino, kad į garderobą įpins ir šaltų smaragdinių aprangos detalių.

Nuo šešerių metų scenoje vaidinanti kaunietė dabar dirba mėgėjų teatre Kauno rajone ir vadovauja suaugusiųjų bei vaikų teatrams, režisuoja ir stato pjeses, organizuoja respublikinį mėgėjų teatrų festivalį „Naujieji Vasiukai“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)