„Štai dėl ko aš tai darau. Besididžiuojančio tėvo akimirka. Su ketvirtuoju gimtadieniu mano mažoji princese Adele! Tėvelis tave be galo myli! Mano tikras įkvėpimas“, – besidalydamas nuotrauka savo oficialiame puslapyje rašė D. Montvydas.

Nuotrauka sulaukė didžiulio gerbėjų dėmesio ir meilės kupinų komentarų. Šeimyniškas kadras sulaukė beveik 10-ies tūkst. paspaudimų „patinka“.

DELFI primena, kad pirmagimės mergaitės 2013-ųjų spalį susilaukusi pora nenorėjo pernelyg atvirauti apie šeimą aplankiusį džiaugsmą vėl laukiantis kūdikio.

„Šie pokyčiai mūsų gyvenime – laukti ir planuoti. Suprantu, kad ši tema daug kam įdomi, tačiau kol kas daugiau apie tai nepasakosiu. Norime paprašyti gerbti mūsų privatumą. Pakanka pasakyti, kad labai džiaugiamės“, – pasklidus žiniai apie pirmuosius šeimą aplankysiančius gandrus DELFI kalbėjo D. Montvydas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)