Ketvirtadienio vakarą ji sostinėje nepraleido dizainerės Dianos Vapsvienės moteriškų drabužių linijos „V. Desire“ kolekcijos pristatymo. Moteris renginyje, kaip visada, spinduliavo seksualumu. 

Naujienų portalo DELFI kalbinta D. Martinėlė tikino, kad viešumoje ji du kartus tuo pačiu drabužiu niekada nepasirodo. Nebent renkasi atskiras detales ir jas derina su kitais drabužiais. Todėl apdarų, juokiasi Kauno ponia, jos spintoje yra daugiau nei moteriškų drabužių parduotuvėje.
Diana Martinėlė su draugu

„Jau ko turiu, tai turiu. Puošniais drabužiais rengiuosi tik vieną kartą. Man patinka domėtis madomis, visada ieškau naujų idėjų žurnaluose ar madų pristatymuose. Iš Lietuvos dizainerių esu didelė Liutauro Salasevičiaus gerbėja“, – pasakojo D. Martinėlė.

Tiesa, kiekvieną dieną ji puošniais drabužiais nesipuošia. Kauno ponia prisipažino, kad kasdieninė jos apranga yra kukli ir paprasta.

„Su stilistais niekada nesikonsultuoju. Per daug gerai žinau, ką mėgstu. Todėl kitų patarimų neprašau. Patinka kitiems mano stilius ar nepatinka, jau skonio reikalas. Žinoma, mano apranga galbūt kažkam ir nepatraukli, bet aš nekreipiu dėmesio, – sako lietuviškąja Barbe vadinama Kauno ponia. – Kasdieninis mano stilius yra visiškai kitoks. Mėgstu sportinį įvaizdį. Jokių trumpų sijonų ir aukštakulnių. Renkuosi patogius sportinius batelius ir kelnes.“

Kauno ponia pastebi, kad laikinosios sostinės ir Vilniaus mados labai skiriasi. Bet kadangi ji labai myli savo gimtąjį miestą, tai neslepia simpatijų kauniečių stiliui.
Diana Martinėlė

„Apie Kauną nieko blogo negaliu pasakyti. Vilniuje, man atrodo, gyvena pikti žmonės, tik apkalbėti mėgsta. Kauniečiai visada būna draugiški ir nuoširdūs“, – mano D. Martinėlė.

Ji pabrėžia, kad moterims, nepriklausomai kuriame mieste jos begyventų, nedera pamiršti savo išvaizdos. Visada reikia rasti laiko savo grožio puoselėjimui.

Sporto klubo niekada nepraleidžiu. Jau geriau namuose būna neplauta indų krūva, bet sau visada skirsiu laiko. Kūną turiu vieną, todėl reikia jį puoselėti“, – sako D. Martinėlė.

Tiesa, nereta moteris pagalbos prašo ir pas grožio specialistus, plastikos chirurgus. „Visos kažkur vaikšto ir kažką sau pasidaro, bet viešai juk nepasakosi apie kiekvieną pakeistą plombą, – juokiasi ji. – Moteris būtų ne moteris, jei imtų viską ir išduotų. tada visos būtų tokios pat gražios.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (513)