Šventinių makiažų modeliais trečiadienio vakarą tapo atlikėja Oksana Zlatkovaitė, Neringa Šiaudikytė ir Justina Stambrauskaitė.

O. Zlatkovaitė DELFI paatviravo, kad prispyrus reikalui kreipiasi į profesionalus. „Jie labiau supranta ir tikrai gražiau papuošia nei pati namie galiu pasidaryti“, – šypsojosi Oksana pripažindama, kad itin ryškus makiažas, kurį ji demonstravo, tikrai nėra per ryškus.

„Man patinka tamsios akys ir šviesios lūpos. Tikrai gerai jaučiuosi, juk ir esu tamsiaplaukė, man tinka“, – nusišypsojo moteris.

Vis tik pasidomėjus, kokia kosmetikos priemonė jai svarbiausia, ji nė neabejojusi įvardijo makiažo pagrindą: „Ne paslaptis, kad mano oda yra problematiška, todėl jei reiktų rinktis vieną, rinkčiausi jį“.

Makiažo pagrindą kaip svarbiausią kosmetikos priemonę įvardijo ir Danieliaus Bunkaus mylimoji Justina Stambrauskaitė. Anot jos, ji nėra iš tų, kurios vos pakilusios iš lovos bėgtų grimuotis, tačiau neneigia, kad prieš mylimąjį reikia pasigražinti.

„Juk jei einame kur nors ar pas mus ateina svečių, būtinai pasigražinu. O jei kažkur keliauju ypatinga proga, pasitikiu ir profesionalų paslaugomis“, – pasakojo Justina ir prisipažino, kad jos kosmetinėje yra tik svarbiausios priemonės.


Vis tik mergina pasijuokė, kad tikrai nėra iš tų, kurios net iki kiemo ar konteinerio negalėtų išbėgti be lašo grimo.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)