Po vakarykštės filmo „Tarp mūsų... berniukų...“ premjeros, kurioje dalyvavo ir kino juostoje nusifilmavusi J. Leonavičiūtė, feisbuke užvirė arši diskusija.

Savo paskyroje Jolanta piktinosi, jog žiniasklaida formuoja apie ją neigiamą nuomonę, o štai kolegos nepraleido progos pasijuokti iš šių žodžių ir dar sykį prisiminė skandalingą vaizdo įrašą.

Tarp pasisakiusių apie J. Leonavičiūtės praeitį buvo ir J. Stambrauskaitė. Be to, mergina pažėrė rimtų kaltinimų, esą Jolanta – svetimų vyrų viliotoja.

„Matau aš tą prestižinę pastoviai su vedusiais ar „užimtais“ vyrais. Višta pinigų reikalauja už kiekviena nusiperdimą. Matyt taupo naujai serija“, – rėžė J. Stambrauskaitė. – Man atrodo, kitais metais vietoje 'Vienas namuose' TV3 rodys: „Jolantoje. Vienas“, „Jolantoje. Du“, „Jolantoje. Trys“... Galima būtų ir be pabaigos... Interpretuokite savaip.“

Tiesa, J. Leonavičiūtė – ne iš tų moterų, kuri leidžiasi drabstoma purvais. Savo paskyroje ji taip pat atsikirto ir apgynė savo garbę: “(Ne)gerbiama Justina. O tau negėda taip šmeižt? Miela mergaite, už va tuos „vedusius vyrus“ Kalėdų seniai skaudžiai baus tave.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (596)