„Šio projekto idėja yra atskleisti rubensiškų formų merginų bei moterų grožį, jų seksualumą, skatinti žmones vengti dogmatizuotų grožio, amžiaus standartų taikymo kasdieniame gyvenime. Svarbu, kad ir apvalesnių formų merginos, moterys mylėtų save tokias, kokios yra, pasitikėtų savimi, būtų laimingos, nejaustų psichologinio bei socialinio diskomforto. Todėl šiai fotosesijai ieškojau moters, kuri visa tai atspindėtų ne tik sustabdytose akimirkose, tačiau ir savo kasdieniame gyvenime. Taip prie projekto prisijungė ir Daina Bilevičiūtė, kuri neabejinga projekto „Grožis neturi svorio“ skleidžiamoms idėjoms“, – sakė Simona.

Ji sako pastebinti, kad mūs
Simona Banytė
ų šalyje vyraujantys grožio industrijos standartai bei tam tikras amžiaus limitas riboja daugelio moterų laisvę būti laimingomis bei elgtis taip, kaip jos nori ir jaučiasi, o ne taip, kaip iš jų tikimasi.

„Žinant tai, jog Daina – brandaus amžiaus moteris, likau nustebinta jos entuziazmu, trykštančia energija bei neaprėpiamu optimizmu. Tai be galo drąsi ir pasitikinti savimi asmenybė. Fotosesijos metu ji nepriminė susivaržiusios ar kompleksuotos moters“, – vykusios fotosesijos akimirkomis dalijosi S. Banytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2377)