Savo pirmagimiui vardą buvo išrinkusi dar tada, kai nešiojo jį po širdimi.

„Jaučiau, kad laukiuosi berniuko. Todėl dar jam negimus jau žinojome, kaip jį pavadinsime. Vardą išrinkome kartu su sūnaus tėčiu. Norėjome trumpo, aiškaus ir paprasto vardo. Nenorėjau vaiko pavadinti kokiu Vėju ar Lakūnu. Kartu nusprendėme, kad jis bus Rokas, - naujienų portalui DELFI sakė D. Baltrušaitytė. - Kai sūnus gimė, gydytojai mūsų paklausė, ar jau išrinkome jam vardą. Jau tada žinojome, kad jis bus Rokas.“

Donata neslepia, kad kūdikis jos šeimoje buvo labai lauktas.

„Man jau ne 18 ir ne 20. Susilaukti pirmagimio norėjau kaip tik tokio amžiaus, kokio esu dabar, o ne tada, kai sulauksiu 35“, – yra sakiusi D. Baltrušaitytė.

Susituokti su sūnaus tėvu žurnalistė ir atlikėja ketina šiek tiek vėliau, kai ūgtelės mažylis. Pora susižadėjo rugpjūčio pabaigoje.

„Neturiu nieko prieš nuotakas, kurios eina prie altoriaus su pilvuku, tačiau aš nenorėjau skubėti. Mes planuojame susituokti kai sūnus paaugs. Nėštumo metu norėjosi visą dėmesį skirti ne vestuvių planavimui, bet kūdikio laukimui“, – pasakojo ji.

Apie savo išrinktąjį Donata kalba labai atsargiai. „Mano gyvenimo vyras nėra iš pramogų pasaulio. Jis paprastas žmogus, kuris nenori viešumo, todėl gerbiu jo pasirinkimą“, – atsiprašė D. Baltrušaitytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)