„Oficialiai pareiškiu – Bertulio jokie virusai neima. COVID-19 PGR testas – neigiamas. Šitas šmikis kažkokiu stebuklingu būdu išvairavo pro Marytės plauką ir nepasigavo tos zarazos, kai nemažai žmonių aplinkui jau izoliavosi dviem savaitėms. Ir tas nelemtas antradienis, kuomet pasiekė žinia dėl galimo židinio per mano organizuojamą renginį buvo vienas sunkiausių emociškai. Nei vienam renginių organizatoriui nelinkėčiau nieko panašaus, tačiau tuo pačiu nei vienas nesame nuo to apsaugoti“, – rašo M. Bertulis.

Delfi primena, kad antradienį paaiškėjo, jog Kaune per vieną parą nustatyta net dvylika užsikrėtimo koronavirusu atvejų. Net keturi iš jų sietini su protrūkiu Kauno senamiestyje veikiančiame „Adform kiemelyje“, kur neseniai buvo filmuojama laida „Kitokie pasikalbėjimai“.

Čia laidos vedėjas Mantas Katleris kalbino atlikėją Egidijų Dragūną. Organizatorių teigimu, yra tikimybė, kad užsikrėtusieji galėjo dirbti ir tądien.

Covid-19 tyrimą nedelsiant atliko atlikėjas Egidijus Dragūnas. Jo tyrimo rezultatas taip pat buvo neigiamas. Vėliau tą patį padarė ir Mantas Katleris, jo testas taip pat buvo neigiamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)