„Tai yra laiko klausimas – anksčiau ar vėliau mes visi susirgsime. Čia nėra kalbos. Bet kai tu susergi ta liga, ji tikrai kitokia yra, nes yra tam tikrų keistų simptomų, kurių aš niekada nejaučiau sirgdamas gripu ar peršalęs. Aš nejaučiu jokio kvapo, nejaučiu jokio skonio, – laidoje pasakojo Alanas. – Ši liga sudėtinga tuo, kad tą laikotarpį sunkiai „perneši“.“

Žinomas atlikėjas įsitikinęs, kad COVID-19 visus paveikia skirtingai, tačiau esant negalavimams jis skatina sergančiuosius pasitikėti medicina.

„Man labai spaudžia galvą, pastoviai. Bet aš geriu vaistus. Tikrai siūlau gerti vaistus, kurie palengvina simptomus. Jie neatstato skonio ar kvapo, bet nuima galvos skausmą, temperatūrą, leidžia pamiegoti. Be jų būtų sudėtinga miegoti – tu ir kosėji, ir nosis užgulta. Tad siūlyčiau juos naudoti ir nesikankinti“, – patarimais dalinosi COVID-19 susirgęs A. Chošnau.

Nepaisant išties prastos savijautos, Alanas tikina, kad bet kokiu atveju padeda puiki nuotaika ir pozityvios mintys.

„Aš susirgau lengva forma – kiek man teko girdėti, žmonės guli ligoninėse, aš kalbu apie tokius atvejus. Tai tikrai tragiški atvejai, – tikino atlikėjas. – O šiaip – daugiau pozityvumo, jis padeda pernešti visą tai. Susitaikykim su tuo ir pasidžiaukime šiuo laikotarpiu, jeigu galime.“

Naują dainą pristatęs ir pats asmeniškai itin artimai pajutęs, ką reiškia pasaulį sustabdęs virusas, Alanas Chošnau sako šių dienų aktualijose dar stipriau supratęs, kaip svarbu nepamiršti tikėjimo vienas kitu.

„Tai yra meilės daina. Visai nesvarbu, kokius įsitikinimus mes kiekvienas turime, kuo tikime, kuo gyvename, mūsų pasaulis vėl gali atsistatyti, jeigu mokėsime išpažinti meilę, atsiprašyti ir atleisti, jeigu mokėsime mylėti vienas kitą“, – šypsosi dainos žodžius su kolega parašęs A.Chošnau.

Visą laidą „Delfi Premjera“ su Alanu Chošnau galite pamatyti penktadienį, 13 val. Delfi portale.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)