Humoro vakare apsilankė ir ryškiausios Lietuvos žvaigždės: daininkė Atlanta, Skaiva Jasevičiūtė, Mama Rock'n'Roll, žymūs aktoriai ir net modeliai.

Pasak Atlantos, Lietuvoje trūko gero humoro klubo ir vietos, kur būtų susirinkti ir pasiklausyti pokštų kartu su draugais. Daininkės teigimu, jos nežeidžia scenoje skambantys pokštai apie scenos draugus: „Esu atvira juokams ir gerai nuotaikai.“

Vakarą pradėjes J. Jankevičius stebėjosi, kad į klubo „Comedy club“ atidarymą atėjo tiek daug žmonių. „Kas buvo, tų nepakvietė į A. Valentaitės gimtadienį?“, - šmaikštavo vakaro vedėjas.
Pirmasis savo programą pristatė Domas Raibys, kurio pokštai susirinkusiesiems nepasirodė labai juokingi. Iš salės aidėjo komentarai: „Pradėk juokauti“, „Drąsiau“.

Skambėjo patarimai vyrams

Po jo scenoje pasirodė kitas komikas – Mantas Katleris. Savo pokštus jis pradėjo komentuodamas scenos kolegų pasirodymus. Pasirodo, jis laukia Helovyno ir kol išgarsės D. Raibys, kad galėtų juo persirengti. D. Raibys scenoje pasirodė su apsmukusiu megztiniu. Jam M. Katleris pranašavo vestuvių planuotojo pareigas: „Jis žino gal 300 žaidimų, kurie baigiasi išėjimu arba prisigėrimu.“

„Jeigu gersite su J. Jankevičiumi, tai niekada nesimeskite ant prostitutės, nes jo penis yra per didelis. Aš ėjau antras ir pas ją buvo tokia skylė, kad, galiu lažintis, jog ten mačiau trolį, o norėdamas į ją įeiti, turėjau įminti tris mįsles“, - draugo sugėbėjimus gyrė M. Katleris.
Baigęs iš jų tyčiotis, M. Katleris pajuokavo ir apie save: „Atvažiavau čia su 7 troleibusu, pasikvėpinau geriausiais kvepalais, tačiau dabar kvepiu kaip žuvies piršteliai, kombikormas ir Varšuva.“

„Nėra pasaulyje baisesnio dalyko nei vyro kojų pirštai. Jeigu vaikino ūgis daugiau nei 190 cm, jie tokie ilgi, kad galėtų paimti apelsiną nuo žemės ir mesti į mane. Vyrai, jei jūsų kojų pirštai turi krumplius, užsidėkite kojines“, - patarimų negailėjo M. Katleris.

M. Katleris taip pat juokavo apie savo močiutę, Radži ir televizijos laidas.

Pokštai apie pedofiliją ir moteris

„Mane žiauriai erzina, nes mano mergina neturi mobilaus telefono. Keista, nes net trečiaklasiai turi mobiliuosius. Tikiuosi, kad jos mama jai nupirks telefoną, kai ji bus ketvirtoje klasėje, - pasigirdus juokui, J. Jankevičius pridūrė, - Ne, aš nesu pedofilas. Ji tiesiog neturi rankų.“

„Moterys kaip ir vynas, su metais gerėja. Aš sakyčiau, kad ir taip, ir priešingai, jeigu kalbame apie jų kainą rinkoje. Moterys, skirtingai nei vynas, bėgant laikui, jei jas perki, pinga. Dviejų metų vynas kainuoja 15 litų, o dviejų metų mergaitė?“, - retoriškai klausė humoristas.

„Moterys tobulesnės už vyrus, nes jos turi iškirptę. Mes vyrai negalime vaikščioti su puse kiaušo išlindusio iš klyno ir reikalauti už tai kokteilio. „ei ei, mano akys čia““, - moterų pranašumus vardijo J. Jankevičius.

„Comedy club“ humoro renginius žada rengti kiekvieną savaitę, o į juos kviesti ne tik ryškiausias Lietuvos, bet ir užsienio stand-up, teatro ir muzikos žvaigždes. Tokie humoro klubai jau užkariavo ne tik Europą, bet ir JAV, tad startas Lietuvoje – ilgai lauktas ir planuotas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)