"Tikrai buvo labai smagu! Tai - lyg vėl būti maža mergyte ir žaisti persirengimus", - žurnalistams Milane sakė dviejų vaikų motina, prieš tai triskart pasirodžiusi publikai su naujos Roberto Cavalli rudens ir žiemos kolekcijos drabužiais.

"Tačiau nenorėčiau to daryti visą sezoną. Darbotvarkė yra labai įtempta", - pridūrė C.Crawford.

Ant podiumo gražuolė, kuri garsėja savo apgamu ant lūpos ir rudais ilgais plaukais, sugrįžo norėdama padaryti asmeninę paslaugą R.Cavalli. "Nepaprastai mėgstu jo drabužius. Namuose aš dėviu džinsus ir marškinėlius, todėl nieko baisaus, jei vaikai Kaia ir Presley mane išteplioja, bet kai užsivelku R.Cavalli palaidinę ar užsimaunu kelnes, iškart pasijuntu patrauklia motina, o ne apšepusia namų šeimininke".

Beje, per Milano madų savaitę daug specialistų apgailestavo, jog pastebi vis mažiau tikrų supermodelių ir kad baigiasi ištisa era, kai tokios žvaigždės kaip C.Crawford, Christy Turlington ar Claudia Schiffer puošdavo bulvarinės spaudos puslapius taip pat dažnai, kaip garsiausių pasaulio dizainerių kolekcijų prezentacijas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją