Vos tris mėnesius praleidusi namuose ji teigia, kad būti motina – namų šeimininke yra labiausiai varginantis dalykas moters gyvenime.

„Aš be galo džiaugiuosi motinyste ir mano sūnelis Dašelas Džonas – tikrai puikus ir ramus vaikas, tačiau buvimas namuose ir visa buitis mane slegia. Mano vyras Andrew, kaip ir daugelio mano draugių vyrai, yra kitos nuomonės: jis mano, kad „sėdėjimas“ namuose yra puikus poilsis ir net po grindų plovimo, vaiko maitinimo, valgio ruošimo ir apsipirkinėjimo mes vakare turime juos pasitikti žavios, žvalios ir besišypsančios!”.

Kad pamokytų savo vyrą iš pykčio vieną dieną ji atsisakė skalbti jo kojines: „Taip sutaupiau net 20 minučių laiko, o tai reiškia, kad galėjau pasidažyti lūpas, susitvarkyti plaukus, nusirišti prijuostę ir galų gale persivilkti naujais marškinėliais. Mano vyras, grįžęs iš darbo buvo patenkintas tuo, kaip aš atrodau“.

Žavioji aktorė paskaičiavo, kad, per dieną sutaupydama 20 minučių vyro kojnių skalbimo sąskaita, per savaitę ji sutaupys daugiau nei 2 valandas. Per mėnesį susidaro daugiau nei devynios valandos: „Per devynias valandas aš galiu leisti sau pasportuoti, apsilankyti grožio salone, pasidaryti pedikiurą, susitikti kavos puodeliui su drauge, paskaityti mėgiamą knygą ir nusnausti, o tai juk puikiausias vitaminas mūsų odai!“.

Paklausta, ką ruošiasi daryti su neskalbtomis vyro kojinėmis aktorė pašmaikštavo: „Andrew kojinių turi galybę. Kol jis pasiges švarių, aš spėsiu tris manikiūrus pasidaryti, atsikratyti priaugtų kilogramų, nusidažyti plaukus ir vėl tapti „ikivedybinė Cate“, o tada mano vyras dar neprašydavo, kad išskalbčiau jam kojines... Tikiuosi ir tuomet nepaprašys.“