Australė C.Blanchett aktorės karjerą pradėjo Sidnėjuje ir 10-ojo dešimtmečio pradžioje, dirbdama STC, sulaukė didelio pripažinimo.

Dabar, būdama 37 metų ir augindama du vaikus, C.Blanchett sako pavargusi nuo Holivudo įžymybės titulo.

"Pati asmeniškai nesidomiu ta etikete, bet, akivaizdu, jeigu sėkmė turi privalumų, tai yra šalutinis produktas, ir jei tą šalutinį produktą galima panaudoti trupės naudai, tai fantastiška", - sakė ji.

Cate pridūrė, kad dabar filmuosis ne ilgiau kaip tris mėnesius per metus.

"Vieno iš šios kompanijos meno vadovų vaidmens prisiėmimas nėra žaidimas. Tai absoliučiai tvirti įsipareigojimai", - per spaudos konferenciją STC teatre "Wharf" sakė ji.

"Kartais galėsiu to imtis (trims mėnesiams), kartais galbūt ne, bet svarbiausias mano darbas yra (padėti) vadovauti ... šiai kompanijai, tuo pačiu metu išsaugant savo pačios, kaip menininkės įsipareigojimus", - pridūrė ji.

C.Blanchett seka Kevino Spacey, su kuriuo vaidino filme "Uosto naujienos" (The Shipping News), pėdomis - aktorius yra Londono teatro "Old Vic" meno vadovas.

Jos naujausias filmas "Babelis" (Babel), kuriame ji vaidina kartu su Bradu Pittu ir kuris JAV buvo pradėtas rodyti praėjusį mėnesį, minimas tarp galimų pretendentų į "Oskarus".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją