– Ar padės poroms tokios greitos skyrybos? Tai yra palengvinimas ar kaip tik pasunkinimas?

– Aš esu truputėlį susipažinusi su šiuo dalyku. Jeigu pora neturi nepilnamečių ar mažamečių vaikų, jeigu pora sutaria dėl to, kas kam lieka ir nėra jokio ginčo, tai kam apkrauti tuos teismus? Tokiu atveju galėtų tiesiog notaras išskirti žmones ir nereikėtų to mėnesio laiko skirti susitaikymui. Mano pirmuoju skyrybų atveju, mes su Deividu (red.past. buvusiu vyru) po skyrybų iššovėm šampano butelį ir atšventėme visa tai.

– Skyrybos tapo pretekstu šampanui?

– O kodėl ne? Vestuves tai švenčia, o kai skyrybos – jau ne šventė?

– Jūs artimai bendraujate su buvusiais vyrais ir net jų žmonomis. Ar tai tiesa?

– Jų tiek daug yra, kad nėra kaip suskaičiuoti (juokiasi).

– Jeigu gražiai bendraujate, reiškiasi nebuvo skyrybų su durų trankymu?

– Matote, dažniausiai skyrybos šeimoje įvyksta daug anksčiau negu įtvirtinama teisiškai. Jeigu jau du žmonės pasuka skirtingais keliais – jie yra tikrai tvirtai apsisprendę ir tai nėra kažkoks spontaniškas sprendimas. Aš taip manau.

– Kalbinti tikintieji sako, jog vis dėlto reikėtų pasilikti tą susitaikymo laiką. Ką manote?

– Aš kaip ir minėjau, man atrodo, kad šeimoje skyrybos įvyksta daug anksčiau negu jas įteisina. Tai jau tikrai būna ir išbandyta, ir pasverta, ir žmonės nėra tokie kvaili padarai, kad tiesiog – sugalvojo – ir išsiskyrė.

– Yra toks angliškas posakis: don‘t text you ex (liet. nerašyk savo buvusiam partneriui). Jūs esate geras pavyzdys, kad šis posakis yra neteisingas, kad bendrauti su buvusiu partneriu galima kuo puikiausiai.

– Aš nelabai suprantu, kodėl reikia per daug pyktis ir nesutarti? Tu pragyvenai su tuo žmogumi kažkiek metų ir dabar net neatsisuksi į jo pusę ir nesisveikinsi, nekalbėsi? Tuo labiau, su antruoju vyru mus sieja sūnus, tai būtų labai keista pačiam vaikui, jei nebendrautume. Mes kartu gyventi nenorime, bet juk sutarti mes galime. Ir man tai lengviau, ir vaikui, ir vyrui.

Daugiau apie tai, kaip Natalijai Bunkei sekasi bendrauti su buvusių vyrų žmonomis, ar ji tiki meile ir kiti interviu su ekspertais skyrybų tema šį vakarą Delfi TV laidoje „Dienos topas“ nuo 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)