A. Kandelį skyrybų byloje atstovaujantis advokatas Karolis Rugys DELFI patvirtino, jog teismui yra pateiktas pareiškimas dėl santuokos nutraukimo bendru sutikimu.

„Gaila, kad faktiškai nutrūko kliento santuoka, bet gerai tai, kad sutuoktiniai susitaria dėl vaiko išlaikymo, nekyla ginčų dėl bendravimo tvarkos, sutartyje dėl santuokos nutraukimo pasekmių išsisprendžia ir finansinius klausimus. Ne paslaptis, jog ne visiems tai pavyksta; tuomet tenka ilgai bylinėtis, kartais būna net ir vaikai naudojami kaip įrankis savanaudiškiems tikslams pasiekti. Šiuo atveju vyksta labai civilizuotai, A.Kandelis ir toliau gražiai bendrauja su savo dukryte, manau dabar tai yra svarbiausia“ - dėstė advokatas K. Rugys.

Anksčiau A. Kandelis buvo vedęs Redą Gikytę, su kuria santuokos jungą nešė neilgai - kiek mažiau nei metus. Buvusi jo žmona susilaukė daug dėmesio, kai paaiškėjo, kad susičiulbėjo su prodiuseriu Egmontu Bžesku.

Dar anksčiau šokėjas buvo vedęs savo ilgametę šokių partnerę Eglę Visockaitę. Jų santuoka taip pat buvo trumpa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (404)