Architektas tapo marketingo vadovu

Jurgis Jurevičius
2009 –asiais metais TV3 šokių projekte „Šok su manimi“ dalyvavo „žmogus iš gatvės“, architektas Jurgis Jurevičius, kuris šoko su žaviąja partnere Viktorija Kunauskaite. Šią porą iškart žiūrovai pamėgo, už juos kiekvieną šeštadienį balsuodavo daugybė žiūrovų. Jei Jurgis būtų panorėjęs toliau suktis televizijoje, tai galbūt šiandien turėtume dar vieną ryškią garsenybę pramogų pasaulyje.

„Tuo metu šokių projektas baigėsi, kažkokių kitų tikslų su televizija neturėjau, tai ir pasitraukiau iš jos. Mane dabar domintų darbas už TV ekranų. O po pramogų pasaulio vakarėlius nemėgau vaikščioti, nes jie sunkiai gali prilygti mano draugų rengiamiems vakarėliams,“ – teigia Jurgis.

J. Jurevičius po projekto trumpai lankė „Lyndyhop.lt“ šokių pamokas. Jis iki šiol prisimena visus šokius, mielai šoka per įvairius vakarėlius. TV šokių projekte vyras susipažinę su dalyviais, bendrauja iki šiol.

Jurgis Jurevičius ir Viktorija Kunauskaitė
„Palaikau ryšius su vienais daugiau, su kitais mažiau. Tikrai su visais dalyviai dalyvaudami šokių projekte praleidome labai smagų laiką. Su savo partnere V. Kunauskaite palaikome šiltus santykius, susirašome bei susitinkame. Tapome gerais draugais. Kviečia pas save į svečius, ji šiuo metu gyvena Madride, tad tikrai žadu ją aplankyti,“ – kalba buvęs šokių dalyvis.

Jurgis būtent projekto metu dėl krizės neteko architekto darbo. Jis šiuo metu dirba marketingo vadovu, organizuoja pasaulinio lygio koncertus bei šou Lietuvoje. Savo tikrosios profesijos – architektūros nepamiršo, todėl laisvu laiku projektuoja bei rengia įvairius projektus.

Skandalingoji porelė išsiskyrė

Turbūt visi prisimena skandalingą realybės šou „Aš myliu Lietuvą“, kuris sukėlė nevienareikšmiškų vertinimų bangą visuomenėje. Šiame TV projekte dalyvavo skandalinga blondinė Lina Karoblytė, kuri prieš tai išgarsėjo video filmukais iš San Tropezo. Realybės šou metu vis įsiliedavo į skandalus, net susirado vaikiną, kitą dalyvį Mantą Malūką.

Lina Karoblytė
Paklausta, ką labiausiai prisimena dabar iš realybės šou etapo, mergina atsakė: „Žmogaus protas jau taip surėdytas, kad labiau atsimename neigiamus aspektus, ne išimtis ir aš. Taigi visos intrigos, muštynės atmintyje iškyla pirmiausiai, paskui seka užduotys - vaikų namai, senelių namai, pokalbis su partizanu Juozu Jakavoniu-Tigru, paliko neišdildomą įspūdį atmintyje. Žinoma, prisimenu visą kūrybinę komandą - juos atsimenu su šypsena veide.“

Mergina teigia, kad jos santykiai su Mantu buvo tikri, niekada nekūrė dirbtinių skandalų. Lina suprato, kad jos šlovė truko penkiolika minučių, jei būtų panorėjusi, ji būtų trukusi ilgiau bei atnešusi tam tikros naudos. Ji iki šiol sulaukia pasiūlymų dalyvauti TV projektuose, tačiau atsisako.

„Paragavus lietuviškos pramogų virtuvės supratau, ji man neskani, visi "poshinio" gyvenimo aspektai man nėra artimi. Visi tie snobiški renginiai, kurie tau nė kiek neįdomūs, bet eini vien tam, kad pademonstruoti naują suknelę ar naują vyrą, šypsaisi, bendrauji su žmonėmis, kurie tau visiškai svetimi. Žinomumas, populiarumas niekada nebuvo mano siekiamybė, mieliau pasirinkau statistinio lietuvio kailį. Mėgstu sielos atgaivą, vertingus renginius, o ne staipymąsį prieš fotografus,“ – pasakoja Lina.

Lina Karoblytė ir Mantas Malūkas
Šiuo metu Lina Karoblytė dirba reklamos agentūroje. Mergina prisipažino, kad sunkiai sekasi atsikratyti blondinės etiketės. Pasak šviesaplaukės, žmonės nesupranta, kad tai buvo tik personažas. Ji su vienu žinomu režisieriumi juokavo, kad turi aktorinių sugebėjimų ir galbūt būtų laikas gerai pagalvoti apie aktorystę. Mergina džiaugiasi, kad ne visi joje mato kvailą blondinę iš anekdotų. Linai socialiniame tinklapyje rašo žmonės, kurie išreiškė žavėjimąsi ja, klausia patarimų ir nė kiek netapina su personažu.

Neatsisakytų tapti TV vedėju

Kitas šio skandalingo šou dalyvis Mantas Malūkas džiaugiasi turėjęs galimybę aplankyti brangias istorines Lietuvos vietas. Jis aplankė daugybė Lietuvos miestų, miestelių, muziejų. Iki šiol jo prisiminimuose išliko tik patys gražiausi epizodai iš realybės šou. Vyras ėjo į TV projektą ne išpopuliarėti, tiesiog jį domino darbas prieš TV kameras. Mantui netikėtai užklupęs populiarumas neslėgė. Jis nuo pat mažens – įpratęs prie žurnalistų bei diktafonų, jo žinomą tėvą, rašytoją Edmundą Malūką kalbindavo žurnalistai.

Lina Karoblytė ir Mantas Malūkas
„Būdamas televizijoje, anksčiau ar vėliau suvoki, kad sulauksi didesnio dėmesio. Tai natūralu. Žmonėms įdomu žinoti daugiau nei mato ekrane,“ – teigia Mantas.

Vyras tikrai neatsisakytų sudalyvauti kitame projekte ar tapti TV laidos vedėju. Buvęs dalyvis, turėdamas patirties televizijoje, atsirinktų TV projektą, kuriame norėtų dalyvauti.

„Televizijoje darbas yra labai sunkus, jei nori pasiekti tai, kad rezultatas tenkintų žiūrovą, - sako Mantas. – Dabartiniai nauji realybės šou ragina naujus dalyvius dalyvauti dėl didesnių piniginių sumų, skambiais pavadinimais ir šlovės aureolėm. Tačiau, realybė – kitokia. Tu turėsi vaidinti tam tikrą personažą, kurio dauguma žiūrovų nesupranta, nes pernelyg jie rimtai žiūri į realybės šou dalyvius, aktorius ar TV laidų vedėjus. Juk jie visi kuria tam tikrus personažus. Televizija daug ką duoda, bet ir atima,“ – pasakoja buvęs realybės šou dalyvis.

Meilė buvo surežisuota

Mantas Malūkas
M. Malūkas prisipažįsta, ne kaip jo buvusi draugė Lina, kad jie realybės šou metu pradėjo draugauti tik dėl reklamos, net iš pradžių TV šou rengėjai žiūrovams pateikdavo surežisuotos poros santykių siužetus.

„Tai buvo šou ir tuo metu buvo palanku mums bei prodiuseriams. Projekto metu vienas kitą palaikėme, buvom vienoje komandoje. Žinoma, vėliau mūsų bendravimas išaugo į draugystę, draugavome ir pasibaigus projektui, - prisimena vyras. – Gaila, kaip daugelių porų mus išskyrė skirtingi požiūriai, vertybės, supratimas ir kiti dalykai,“ – teigia Mantas.

Lina Karoblytė ir Mantas Malūkas
Šiuo metu Mantas dirba Nyderlanduose, Tarptautinės oro transporto asociacijos ekspeditoriumi. Užsienyje vaikinas gyvena vienas, jokios antrosios pusės neturi.

Barmenas tapo klubo tinklų vadovu

Prieš daugiau nei aštuonerius metus vyko populiarus realybės šou „Baras“. Jame dalyvaujantys niekam nežinomi dalyviai tapo tokie populiarūs, kad prilygo tuo metu esančiomis ryškiausiomis žvaigždėmis. Jame dalyvavo barmenas Arnoldas Zariankinas. Jis iki šiol savo dalyvavimą realybės šou prisimena kaip jaunystės nuotykį. Jis su kitais dalyviais bendrauja iki šiol. Su dauguma susirašo socialiniame tinklapyje, su Skaiste, Rolandu, Robertu susitinka, ne kartą dalyvavo Agnieškos rengiamuose renginiuose. Išliko stipri draugystė su Dainiumi Surgėla, nes sieja bendra darbo sritis.

Pasak Arnoldo, nelabai jautė pokyčius savo gyvenime, jam palikus realybės šou.

„Realybės šou dalyvavau trumpai, tai mano gyvenimo nepakeitė. Šiek tiek padėjo pritraukti žiūrovų mūsų rengiamiems barmenų šou „Baro vilkų“ pasirodymams. Populiarumo niekados iš realybės šou nesiekiau. Manau, populiarių žmogų daro jo realūs darbai ir savo srities profesionalumo siekimas,“ – teigia buvęs realybės šou dalyvis.

Šiuo metu Arnoldas dirba naktinių klubų tinkle „Exit grupe“. Jis vadovauja Vilniaus naktiniam klubui „Panteros“, neseniai atsidariusio „Exit“ barmenams. Vyras barmenams veda įvairius kursus bei mokymus, sudarinėja kokteilių asortimentus be rūpinasi klientų aptarnavimo kokybe. Jam darbas labai patinka.

„Šis darbas mane žavi nemonotoniškumu. Kaip sakoma - susirask darbą, kuris teikia malonumą ir tu niekada nedirbsi. Šiuo metu turiu tokį darbą, kuris teikia man didžiausią malonumą,“ – šypsodamas kalba vyras.

Skandalinga atlikėja dainuoja Italijos baruose

Gintarės Ramonaitės ir Laisvos bučinys
Populiariame muzikiniame projekte "Kelias į žvaigždes“ ne tik nugalėtojas sulaukdavo šlovės. Ir nepasiekę finalo, dalyviai būdavo žinomi, kai kurie išliko tokiais iki šiol. Paskutiniame realybės šou sezone dalyvavo skandalinga juodaplaukė dalyvė Gintarė Ramonaitė.

Merginai palikus realybės šou, dar bandė išlikti pramogų pasaulyje skandalais, erotinėmis fotosesijomis. Tačiau, po kiek laiko dingo iš lietuviško pramogų pasaulio. Paklausta, kokios dingimo priežastys, atsakė: „Tiesiog tuo metu pavargau nuo visko. Galbūt ir nuo savęs, šiandien galvoju, net pati nenorėjau būti tokia, kokia buvau. Deja, pradžia buvo padaryta ir negalėjau trauktis. Teko vis kelti skandalus, nes kiti be jų manęs neįsivaizdavo. Niekas man negalėjo patarti, neturėjau patirties. Tikrai dėl nieko nesigailiu, gyvenam ir mokomės".

"Jei galėčiau laiką atsukti atgal, tai tikrai dalyvaučiau realybės šou, tik norėčiau tokio proto, kurį turiu dabar“, - šypsodamasi kalba Gintarė.

Nutraukusi atlikėjos karjerą Lietuvoje, Gintarė išvažiavo aplankyti draugų užsienyje. Ji taip atsidūrė Italijoje. Šiuo metu šioje šalyje dainuoja kavinėse, baruose bei restoranuose ir įrašinėja kompaktinę plokštelę. Paklausta, ar Italijoje nesukūrė šeimos, atsakė: „Šeimos nesukūriau, artimiausiu metu tikrai negalvoju apie tai. Pirmiausia noriu įgyvendinti tai, ką svajoju, dainuoti. Esu laiminga dainuodama. Galbūt esu karjeristė, o ne šeimos žmogus.“

Gražuolė anglų kalbos mokytoja

Ernesta Kalinauskaitė
Prieš kelis metus Lietuvoje vyko grožio realybės šou „Iššūkis – Mis Lietuva“, kuriame keturiolika gražiausių Lietuvos merginų varžėsi dėl "Mis Lietuva" titulo. TV projekto dalyvės mokėsi tinkamai vaikščioti, elgtis prieš kameras, grožio patarimų, etiketo bei kitų dalykų. Tą kartą karūną užsidėjo Vaida Petraškaitė.

Kaip visuomet, kilo visuomenėje didžiulis nepasitenkinimų banga, jog buvo kitos merginos gražesnės, protingesnė ir žavesnės už laimėtoją. Dauguma žmonių favorite laikė Ernestą Kalinauskaitę, kuri tapo pirmąją vicemis. Praėjus ketveriems metams, Ernesta neužmiršta TV projekte vykusių pamokų, skirtų užduočių bei ilgų repeticijų finalui.

„Realybės šou trūko keturis mėnesius. Tikrai nesigailiu, kad tiek laiko praleidau šiame šou. Būtent šis projektas mane užgrūdino, įgyjau pasitikėjimo savimi, – kalba gražuolė Ernesta. – Po TV projekto sulaukiau pasiūlymų padirbėti modeliu, dalyvavau grožio bei makiažo konkursuose užsienyje, kuriuose pristačiau Lietuvą,“ – pasakoja Ernesta.

Nesvarbu, kad Ernestą galima išvysti garsiausių dizainerių mados pristatymuose, mados žurnalų viršeliuose,tačiau, ji pramogų pasaulio vakarėlius iškeičia į pasibuvimą su sau artimais žmonėmis.

Ernesta Kalinauskaitė
Ernesta studijuoja jau ketvirtus metus, Lietuvos edukologijos universitete, anglų filologiją. Kaip tik šiuo metu ji atlieka pedagoginę praktiką mokykloje. Ji moka mokinius anglų kalbos.

„Nors praktika prasidėjo neseniai, jaučiu, kad tai bus be galo įdomi ir neįkainojama patirtis. Šypsausi, kai mokiniai į mane kreipiasi, mokytoja,“ – sako mergina.

Gražuolė dar nežino, ką norėtų veikti ateityje. Ji norėtų suderinti įgytą patirtį universitete bei mados pasaulyje.
Ernestą po TV projekto buvo galima išvysti su draugu Arvilu. Deja, mergina neseniai išsiskyrė su mylimuoju.

„Nenoriu kalbėti apie išsiskyrimo priežastis. Manau, užtenka visiems žinoti, jog esu vieniša“, – kalba gražuolė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)