DELFI žinoma moteris patvirtino, kad pora mergaitei suteikė lietuvio ausiai kiek neįprastą Kaios Selenos vardą.

„Tiek aš, tiek mažylė jaučiamės puikiai ir jau esame namuose“, – džiaugėsi J. Bitinaitė.

Dar prieš kurį laiką laidoje „Bus visko" garsi moteris pasakojo apie džiugias permainas savo gyvenime – sutiktą vyrą ir laukimo džiaugsmą. 38-erių pašnekovė prisipažino, kad dažnai jausdavo spaudimą iš aplinkos, ne kartą ir pačią buvo aplankęs noras susilaukti vaikų, deja, vis nesusiklostydavo palankios aplinkybės. Kai beveik prieš metus ji skrido į Indiją, mažiausiai tikėjosi ten sutikti savo būsimą vyrą.

Indijoje Jūratė organizavo retritą – dvasinių potyrių stovyklą, į kurią susirenka žmonės iš viso pasaulio norėdami atitrūkti nuo savo kasdienių rūpesčių, tam, kad galėtų visą laiką skirti dvasinėms praktikoms ir atsiskyrę nuo įprastos aplinkos geriau pažintų save.

Vesti paskaitų moteris pakvietė Mario Sanchezą Alvares'ą – Meksikoje gimusį dvasinį mokytoją, kuris, atsitiktinumo dėka, ir tapo jos gyvenimo vyru bei dukrelės tėvu.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)