„Tai tikrai yra ta tema, kuria turiu ką pasakyti. Nuo paauglystės lankiau modelių namus, todėl žinau, kaip reikia kurti stilių ir ant podiumo pristatyti drabužį.

Prisimenu save visai jaunutę. Kokių 21-erių patekau į televiziją ir jaučiausi tarsi įmesta į barščius, bet tuo pačiu buvo be galo įdomu ir smagu. Neįtikėtina, bet metams bėgant aš matau tik daugiau pliusų ir privalumų. Žinoma, kad jaunimui tai nuskambės keistai, bet vėliau į daugelį dalykų pradedama žiūrėti paprasčiau, atsiranda tokios vertybės kaip šeima, vaikai. Tai be galo brandina. Visapusiškai.

Aš pati į gyvenimą stengiuosi žiūrėti kuo pozityviau. Tai ir yra pirmoji priežastis, kodėl mano veidas švyti, o antroji galbūt nuskambės banaliai, bet aš tikrai džiaugiuosi genais“, – užsimena žinoma moteris.

Neringa šypsodamasi pasakoja, kad jos mamos, kuriai šiuo metu yra 72 metai, jaunesnės bičiulės klausia grožio patarimų. Ji savo grožį išlaiko net nesinaudodama grožio salonų paslaugomis.

„Žinoma, svarbiausia turbūt yra tiesiog mylėti save, prižiūrėti ir niekada nepamiršti moteriškumo, kad ir kokia pavargusi nuo darbų ar rutinos būtum“, – kalbėjo pašnekovė.

Paklausta, kiek dėmesio ir lėšų iš tiesų skiria savo išvaizdai, moteris nusišypsojo: „kaip ir mūsų tema apie stilių yra susijusi daugiau su menu, kaip menininkė su matematika nepalaikau gerų santykių (juokiasi). Tiesiog garderobo atnaujinimas ar įvairios grožio procedūros atliekamos reguliariai.

Išvykus į užsienį ir aplankius gerą prekybos centrą galima ir visų metų ar net kelių limitą išleisti. Nesivaikau vien garsių vardų. Tikrai galima mane sutikti ir visiems prieinamose parduotuvėse. Tikrai ne viskas, kas turi skambią etiketę, yra geriau. Tačiau, žinoma, skiriu tam laiko, kaip ir kiekviena moteris“, – kalbėjo N. Norbutaitė-Mažeikienė.

Anot Neringos, stilių ji laiko asmenybės išraiška. „Kadangi turiu kūno sudėjimą, kuriam tinka beveik viskas, savo stilių kuriu greitai be jokių sunkumų. Belieka išsirinkti ką mėgstu pati. Be galo patinka pastelinės spalvos drabužiai, šio atspalvio rūbai, aksesuarai suteikia skaistumo, gaivos. Juodos spalvos mano drabužinėje gerokai mažiau. Ją priskiriu prie kasdienio stiliaus, o kartais – prabangos. Vis dėlto juoda yra spalvų lyderė“.

Prisimindama savo paauglystę ji prisipažįsta nemaištavusi, tačiau neaplenkusi ir ilgų nagų bei drąsių eksperimentų su plaukų atspalviais. „Niekada nepamiršiu, kokį mama patyrė šoką kai negaudama jos sutikimo prasivėriau auskarą nosyje. Vėliau gavau šoką ir aš, kai ji pasitiko mane su diržu rankoje“, – juokėsi žinoma moteris.

Tuo tarpu kitoms merginoms ir moterims ji pataria neperlenkti lazdos ir nepamiršti moteriškumo. „Jokiu būdu tai nebus vulgarumas. Tobulinkite savo asmenybę, semkitės žinių, domėkitės ir būkite įdomios pirmiausiai pačios sau, tada būsite įdomios ir kitiems“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)