„Ačiū už sveikinimus, bet kol kas dar per anksti viską pasakoti, gal po mėnesio. Per anksti ši naujiena jus pasiekė“, – su šypsena veide nėštumo faktą portalui Mieste.lt patvirtino M.Bui-Velečkienė, tačiau platesnį komentarą pažadėjo suteikti šiek tiek vėliau.

Praėjusiais metais Marina Mieste.lt atviravo apie norą susilaukti daugiau vaikų: „Norėčiau dar daug vaikų. Norėčiau, kad antrasis būtų berniukas, o paskui – kaip Dievas duos. Turiu mylimą vyrą, todėl, aišku, noriu nuo jo vaiko.“

DELFI primena, kad 2015 m. rugpjūčio pabaigoje Lukiškių tardymo izoliatoriuje-kalėjime Marina ištekėjo už „Agurkinių“ ginkluoto nusikalstamo susivienijimo lyderio Sauliaus Velečkos, taip sukeldama ažiotažą ir kuriam laikui tapdama viena apkalbamiausių pramogų pasaulio atstovių Lietuvoje.

Iš pirmosios santuokos su Andrejumi Daščenka moteris turi dukrą Ešlę. Pirmagimės globos teisės po skyrybų atiteko Marinos buvusiam vyrui.

S. Velečka anksčiau taip pat buvo vedęs, iš pirmosios santuokos augina du vaikus.

M. Bui-Velečkienės ir S. Velečkos tuoktuvių akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)