Ieva Voveris aktyvi tiek instagrame, tiek feisbuke – čia ji su daugiau nei 76 tūkst. sekėjų dalinasi savo kasdienybe, džiaugsmais ir net problemomis. Atvirumu pasižyminčios nuomonės formuotojos paskyroje – daugiau nei pusantro tūkstančio nuotraukų, tačiau šalia nugludintų fotografijų iš profesionalių fotosesijų galima pamatyti ir visiškai neredaguotų kadrų.

„Aš priimu save visokią. Būna dienų, kai būna pilvelis, būna dienų, kai mane išberia iki negalėjimo. Plaukai susivelia taip, kad norisi visus nusikirpti iki pečių. Na, tiesiog taip būna.

Bet žinau, kad tai praeis, mokausi neužplakti, neužgraužti savęs, o priimti tokią, kokia esu“, – instagrame tikino buvusi „Olialia“ mergaitė.


„Ar vis dar tikite tomis nuotraukomis, kurias matote instagrame?

Aš asmeniškai ne.

Visos norime būti gražios, lieknos, lygia oda ir tobulu veideliu.

Iš vienos pusės, gal ir gerai. Tiek save pakeiti, kad gatvėje tikrai niekas tavęs niekada neatpažins .

Bet iš kitos, tai tik apgaudinėji save.

Aš save priimu visokią: ir sustambėjusią, ir su kalnu celiulito. Nes tiesiog gali taip būti gyvenime, kad kūnas keičiasi. Gink Dieve, nenoriu sakyti, kad turim apsileisti ir nieko nedaryti.

Šia foto norėjau parodyti melą ir realybę“, – rašė Ieva. Čia ji taip pat parodė, kaip drastiškai skiriasi nuotraukos prieš ir po redagavimo programėlėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)