„Apie šią situaciją nieko nežinau, tiesiog leidžiu sau manyti, kad situacija privesta prie to. Kaip sakoma, lašas po lašo ir akmenį pratašo“, – teigė Vaida.

Sekmadienio rytą S. Jasaitis atsidūrė policijoje. Pareigūnus į namus iškvietė jo žmona Oksana Pikul dėl jo veiksmų. Kaip skelbiama, Simas tarė kelis grubius žodžius, sugriebė už rankos.

Policijos pareigūnai lankėsi Jasaičių namuose, į kuriuos šie persikėlė prieš kelerius metus. „Mano vaikas tuose namuose yra apsilankęs du kartus“, – teigė Vaida ir pridūrė, jog niekuomet jis ten nėra likęs nakvoti. Moteris pasakojo, kad per šį laiką, kol Simas kuria kitą šeimą kartu su Oksana, nėra buvusių bendrų švenčių ar panašių dalykų, nors iš pirmos santuokos Simas su Vaida augina sūnų.

„Moteris, aišku, labiau vadovauja paradui, – apie Oksaną kalbėjo Vaida. – Manau, kad ji nuolatos jį gąsdindavo. Kiek iš aplinkinių žinau, ji neįsileisdavo jo į namus, o žmogus grįžo ir ji iškvietė policiją. O kad sugriebė už rankos – nematau didelio kriminalo.“

Oksana Pikul ir Simas Jasaitis

Vaida ir Oksana nėra bendravusios. „Esu tik girdėjusi iš aplinkinių, kad ji labai pikta ir kažkuo nepatenkinta, – teigė Vaida. – Žmogus sukūrė šeimą, o turi tokią praeitį. Nemanau, kad bet kuris vyras norėtų turėti tokią moterį šalia. O ji sukūrė pakankamai sklandžią šeimą,turi namą, turi viską, ko moteriai reikia. Simas, kiek žinau, po varžybų visada lekia namo. Prieš kelerius metus net atsisakė rinktinės, surengė vestuves ir išskrido pailsėti, kur gal reikėjo kaip vyrui karjeros siekti. Manau, kad jis pakeitė jos gyvenimą, o tas žmogus viskuo nepatenkintas ir tą nepasitenkinimą perduoda kitam žmogui. Juk pyktis augina pyktį.“

Vaida su Simu draugavo ir gyveno septynerius metus. „Mes išsiskyrėme, bet pas mus nebuvo jokių konfliktų, – teigia Vaida. – Niekada nesulaukiau nei blogo žodžo nei sugriebimo. Simas visiškai nekonfliktiškas žmogus. Net aikštelėje tai matyti.“

Pašnekovės teigimu, ji ne kartą yra girdėjusi, kad Oksana neįsileidžia Simo į namus. „Ir neįsileidžia, ir spynas keičia“, – teigė V. Klizaitė.

Jos tikinimu, net ir socialiniuose tinkluose Oksana elgiasi nederamai. „Tos pusnuogės nuotraukos, afišuojamos instagramuose, vaizdo įrašai. Leidžiu sau manyti, kad ji pagarbos Simui kaip vyrui neturi, – pasakojo V. Klizaitė-Jasaitienė. – Dar klausimas, ar ji šeimai sutverta apskritai. Tai, ką ji bandė čia vaidinti tiek metų...“

Vaida su Simu iki šiol bendrauja dėl sūnaus. Ir nors šiuo metu bendravimo nėra daug, jos teigimu, Simas nori bendrauti su vaiku, į tai žvelgia geranoriškai ir rodo dėmesį.

Simas ir Oksana Jasaičiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1196)