Naujienų portalas DELFI susisiekė su šiuo metu Atėnuose, Graikijoje, gyvenančia buvusia A. Pogrebnojaus sutuoktine Salomėja Marcinkevičiūte, kurios santuoka su žinomu vyru truko kiek daugiau nei pusantrų metų.

„Apie tai, kas įvyko, pirmiausia sužinojau iš draugų. Tik vėliau apie tai pasikalbėjome su Aleksandru. Liūdna tikrai. Tokiu pačiu primityviausiu būdu „sprendžiamos“ problemos visus tik dar labiau sužeidžia. Ar tai būtų moteris ar vyras, vaikas ar suaugęs“, – kalbėjo S. Marcinkevičiūtė.

Anot moters, Aleksandras yra ypač jautrus žmogus. „Niekada nepatikėčiau, kad pakėlė ranką prieš moterį. Kad ir kokius konfliktus bebūtume išgyvenę, kad ir kokios bebūtų buvę jų priežastys, visada rasdavome būdų galiausiai pasikalbėti“ , – įvairių išgyvenimų santuokoje patyrusi neslėpė ir buvusi A. Pogrebnojaus žmona.

Į klausimą, ar jos buvęs vyras gali turėti problemų dėl alkoholio, moteris neatsakė.

Šiuo metu ne Lietuvoje gyvenanti S. Marcinkevičiūtė sakė labai norinti, kad jos buvęs sutuoktinis pagaliau surastų ramybę.

DELFI primena, kad A. Pogrebnojus ir S. Marcinkevičiūtė abiejų sutuoktinių bendru sutarimu buvo išskirti 2012 metų balandžio 12 dieną. Pora susituokė 2010-ųjų rugsėjo pradžioje. Apie jų nesutarimus visuomenė sužinojo praėjus vos keletui mėnesių po tuoktuvių.

„Miela Salomėja, aš tave labai myliu ir gyventi be tavęs negaliu. Grįžk pas mane. Aleksandras“ – toks užrašas pasirodė dideliame ekrane prieš A. Pogrebnojaus ir V. Simanavičiūtės kolekcijos pristatymą sostinės menų mokykloje 2010-ųjų gruodį.

Vėliau renginiuose ji pasirodydavo buvusio atlikėjos Alinos Orlovos mylimojo Igno Maldžiūno glėbyje. Neilgai trukęs dizaineris susirado naują draugę – manekenę Moniką Račiūnaitę, su kuria susituokė 2012-ųjų gegužės 26 dieną.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (462)