„Šiandien yra viena blogiausių mano gyvenimo dienų, bet įtariu, kad ateityje ją vadinsiu viena geriausių. Jau kurį laiką gyvenau su didžiule įtampa, nes labai rimtai susirgau – lošimais. Tai privedė prie įklimpimo į skolas, melų visiems ir manipuliacijų. Neieškau pasiteisinimų, liga yra sunki, bet aš bandysiu nuo jos pagyti. Viešai atsiprašau visų, kuriems pamelavau. Suprantu, kad sugrioviau absoliučiai viską, ką pastaraisiais metais stačiau. Bet šiandien pat asmeniškai parašysiu visiems, kuriems esu skolingas, ir tikiuosi, kad rasime būdų, kaip išspręsti susidariusią situaciją. Nesitikiu ir neprašau man atleisti, prašau duoti man šiek tiek laiko išsrėbti visą mėšlą, kurį sugebėjau prikaupti“, – viešame įraše feisbuke rašė žurnalistas.

Tiesa, šis įrašas atsirado iš karto po viešo skundo dėl negrąžinamų skolų. Įraše teigiama, kad pinigų Aurelijui paskolinęs jo pažįstamas juos atgauti bandė net kelis mėnesius, tiesa, viskas taip ir liko pažadais. Vyro teigimu, A. Bezekavičius pinigus skolinosi neva tam, kad galėtų laiku sumokėti statybininkams.

Delfi primena, kad anksčiau LNK laidoje „Labas vakaras, Lietuva“ žinias pristatydavusį A. Bezekavičių pakeitė eterio senbuvis Ričardas Šimkus.

Anksčiau platintame pranešime spaudai rašyta, jog buvęs „Labas vakaras, Lietuva“ vedėjas Aurelijus Bezekavičius baigęs Glosteršyro universiteto transliuojamosios žurnalistikos bakalauro studijas.

„Mokiausi Anglijoje, bet visada žinojau, kad grįšiu į Lietuvą, ką iškart, baigęs mokslus 2011 metais, ir padariau. Nuo tada ir dirbu žurnalistu.

Nuo tada, kai beveik prieš 90 metų BBC savo radijo programoje paskelbė, kad šiandien nėra jokių naujienų, laikai pasikeitė. Viskas keičiasi neįtikėtinu greičiu, ir aš mėgaujuosi būdamas to sūkuryje bei galėdamas apie tai pranešti visuomenei“, – yra pasakojęs A. Bezekavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)