Ilgą laiką buvo spėliojama, kad vaikinų sąjunga tiek muzikine, tiek bičiulystės prasme iširo ir dėl K. Meschino. Anksčiau romantišką draugystę su Remiu palaikiusi mergina dabar gyvenimą kuria su jo buvusiu bičiuliu Dominyku. Pora šiuo metu įsirenginėja bendrą būstą ir laukia šeimos pagausėjimo.

Panašu, kad laikas nestovi ir R. Daškevičiaus gyvenime – jis ne tik toliau aktyviai koncertuoja su „Flying Saucer Gang“, o ir vis dažniau pastebimas naujos merginos draugijoje. Pirmą kartą viešumoje pora užfiksuota dar per M.A.M.A apdovanojimus.

Remigijus Daškevičius su drauge

Netrukus su žavia tamsiaplauke, vardu Svajūnė, Remis buvo pastebimas vis dažniau, pavyzdžiui, juodu neseniai užfiksavo sostinės praeivius fiksuojantis fotografas Vincas Alesius. Tiesa, šiltų jausmų jaunuoliai neslepia ir socialiniuose tinkluose.

Minima Svajūnė – fotomodelis ir šokėja, neseniai nusifilmavusi atsikūrusios grupės „NL“ vaizdo klipe „Nebaus“.

Šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje po ilgos pertraukos įvyko KOK organizacijos kovos menų turnyras. Jame pasirodė ne tik Lietuvos ir užsienio kovotojai, bet ir pramogų versle atpažįstami veidai – tarp kurių buvo ir Svajūnė Kačenauskaitė, R. Daškevičius bei D. Ježerys.

Svajūnė, vilkėjusi seksualų kostiumėlį, renginyje pasirodė kaip „Bushido Angels“ mergina. Savo draugės į renginį palaikyti atvyko ir Remis. Pora smagiai leido laiką, kai netrukus scenoje sportininkų kovas pakeitė OG Version pasirodymas.

Socialiniuose tinkluose ėmė plisti du vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuotos kiek provokuojančios ir poros jausmų neslepiančios akimirkos.

Vaizdo įr. stopkadrai

Pirmame video filmuojamas ant scenos dainuojantis Dominykas, tačiau kamera netrukus pasukama į salėje pasirodymą stebėjusi Remį. Filmuotoje medžiagoje susidaro įspūdis, kad buvusį bičiulį publikoje pastebėjo ir OG Version, kadangi pasirodymo metu jis, regis, kiek sutriko ir net pamiršo dainuoti į mikrofoną.

Antrajame vaizdo įraše Dominykas atlieka dainą „Gerai gyveni“, jo pasirodymą tuo metu iš salės telefonu filmuoja Remis, kuris stovi jau arčiau scenos. Šalia jo pastebima ir „Bushido Angels“ apranga vilkinti Svajūnė. Mergina netrukus žaismingai nusitraukia savo ir Remigijaus apsauginę veido kaukę ir... pora aistringai pasibučiuoja.

Gali būti, kad toks netikėtas žingsnis priešais pat Dominyko akis jį kiek išprovokavo, kadangi tą akimirką OG Version scenoje neatrodė visiškai atsipalaidavęs, neretai nusisukdavo nuo publikos.

Vaizdo įr. stopkadrai

Šie du vaizdo įrašai greitai paplito socialinėse platformose „Instagram“, „Facebook“, „Tiktok“ bei forumuose. Neeilinę situacija puolė vertinti ir OG Version, ir „Flying Saucer Gang“ gerbėjai.

Delfi dėl naujų R. Daškevičiaus santykių mėgino su juo susisiekti, tačiau nesėkmingai – reperis nekėlė telefono ragelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)