„Nijolė pakliuvo į stiprias profesionalaus šokėjo Tomo Slausgalvio rankas. Vaikinas iškart sudarė griežtą repeticijų tvarkaraštį, net ir turo metu, kai Nijolės grupė persikels į pajūrį. Dainininkė suprato, kad nuo repeticijų neišsisuks, tačiau staiga jas ėmė ir nutraukė. Tai sukėlė Tomui nerimą. Jis puolė skambinti mums, prašė išsiaiškinti, gal Nijolė nenori su juo šokti arba iš viso nusprendė iš projekto pasitraukti?“ – pranešime spaudai pasakoja TV3 šokių projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Tačiau visi nusiramino, kai Nijolė patvirtino, kad šokti ji tikrai nori ir nieks neprivers jos iš šio projekto pasitraukti.

„Visus iki šiol buvusius šokių projektus stebėjau su dideliu malonumu ir svajojau pati tai išbandyti. Aš į krūmus tikrai nepabėgau, tiesiog sustabdėme repeticijas dėl mano koncertinės veiklos. Tačiau pasiruošimą artimiausiu metu atnaujinsiu ir stengsiuos iš paskutiniųjų. Tomas yra labai stiprus šokėjas, neabejoju, kad papuoliau į teisingas rankas, ir nenorėčiau, kad jos mane paleistų. Ne tik apskritai, bet ir tiesiai ant parketo, dėl to repetuosim tiek, kiek leis galimybės“, – juokiasi Nijolė, iškart sutikusi rudenį dalyvauti naujame TV3 projekte.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją