Aukščiausius pasaulio dvynius į Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje vykusį mačą trečiadienio vakarą atlydėjo jų šeimos – žmonos Edita ir Tatjana su vaikais – ir draugų šeima, kurie rungtynes stebėjo iš arenos VIP ložės erdvės, rašoma pranešime spaudai.

Lapkritį 42-ejų metų gimimo dieną atšventę dvyniai toliau gyvena krepšiniu: broliai ne tik dažnai ateina stebėti rungtynių įvairiuose turnyruose, bet ir patys aktyviai sportuoja laisvalaikiu, o praėjusiais metais taip pat rungtyniavo ir Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) komandoje Šakių „Vytis“.

„Šiuo metu žaidžiame trijose mėgėjų lygose, dar į sporto salę nueinam, tai sportuojam vos ne kiekvieną dieną. Taip pat stengiamės per mėnesį nors 2-3 kartus ateiti į varžybas. Norėtųsi daugiau, bet turim daug kitos veiklos. Visgi noro eiti į rungtynes dar tikrai yra daug, norim vaikams parodyt ir pamokyti“, - pasakojo trečiadienio rungtynių metu kalbinti broliai Lavrinovičiai.

„Žinokite, mes mačus ne visada stebime iš ložės, bet jeigu yra galimybė – visada renkamės ložę. Čia mažiau žmonių, privačiau, matomumas labai geras. Šiandien, pavyzdžiui, atėjome trys šeimos ir visa ložė yra tik mums, todėl galime ramiau padiskutuoti, garso izoliacija čia geresnė“, - dėstė Darjušas.

„Kalbant apie rungtynes, mes labai laukiam Karaliaus Mindaugo taurės ir rinktinės mačų. Tikrai šitų mačų nepraleisim ir turbūt kitą kartą ložėse pamatysite mus su dar didesne kompanija negu šiandien“, - pridūrė Kšyštofas Lavrinovičius.

Trečiadienio FIBA Čempionų lygos rungtynės vasario mėnesio krepšinio tinklelyje – tik pradžia. Vasario 19-20 dienomis čia vyks vienas laukiamiausių Lietuvos krepšinio renginių – Karaliaus Mindaugo taurės finalinis etapas.

Šiemet „Citadele-KMT“ finalo ketverto varžybose dėl čempionų titulo kovos Kauno „Žalgiris“, Vilniaus „Rytas“, Panevėžio „Lietkabelis“ ir Šiaulių „Šiauliai“. Vasario 20 dieną, tarp rungtynių dėl trečiosios vietos bei didžiojo turnyro finalo, arenoje susirinkę žiūrovai galės mėgautis ir kasmetiniu „Betsafe“ snaiperio konkursu.

Netrukus po Karaliaus Mindaugo taurės, vasario 27 dieną, sostinės arenoje krepšinio aistruolių taip pat laukia ir Lietuvos rinktinės varžybos, kuriose mūsų šalies krepšininkai varžysis FIBA 2023 metų Pasaulio taurės atrankos rungtynėse prieš Bosniją ir Hercegoviną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)