Asmeninėje „Twitterio“ paskyroje pati Donata paviešino nuotrauką iš „X Faktoriaus“ Didžiojoje Britanijoje atrankos. Ji rašė: „Taip, aš pabandžiau. Taip, aš susimoviau. Ar aš sustosiu? Tikrai ne! Visa arena buvo mano!“.

Nors moteris ir trykšta dideliu entuziazmu ir pasiduoti tikrai neketina, tačiau vaizdo įraše, paviešintame „Youtube“ kanale, muzikinio šou teisėjų jos pasirodymas tikrai nesužavėjo. Pirmiausia vaizdo įraše pristatoma Donata Virbalaitė kaip itin žymi dainininkė Lietuvoje. Pati atlikėja interviu metu teigė, kad ji yra žinoma ne tik Lietuvoje, bet ir Turkijoje, kur buvo transliuojami jos dainų vaizdo klipai.

Šį sezoną britiškam „X Faktoriui“ teisėjauja Simonas Cowellas, dainininkės Rita Ora ir Cheryl Fernandez-Versini bei radijo laidų vedėjas Nickas Grimshaw, visi jie Donatai tarė „Ne“.

2005-aisiais LNK televizijos eteryje pasirodęs pirmasis „Kelias į žvaigždes“ tuo metu mušė visas reitingų aukštumas. Keturis mėnesius trukęs realybės šou buvo vadinamas fenomenu Lietuvoje. Viena iš šešiolikos dalyvių, patekusių į televiziją buvo aštuoniolikmetė Donata VirbilaitėKauno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (304)