21 metų sosto įpėdinio, Velso princo Charleso sūnus šiuo metu studijuoja prestižinėje Sandhersto karo akademijoje ir ruošiasi tapti Britanijos armijos karininku.

Pasak dienraščio "The Sun", Harry, kuris yra trečias eilėje į sostą, turėjo apnuoginti savo sėdmenis, kai pasklido gandai, neva jis ant šios kūno dalies yra išsitatuiravęs savo šviesiaplaukės merginos iš Zimbabvės Chelsy Davy vardą.

Vienas seržantas princui sušukęs: "Kadete Velsai, nusimaukite savo kelnes ir parodykite man savo užpakalį!".

Harry, veikiausiai pamiršęs apie sklandančius gandus, atsakė: "Ar jūs rimtai (kalbate)?". Tada seržantas pakartojo savo nurodymą: "Tiesiog jas nusimaukite. Noriu įsitikinti, ar tai tiesa?", rašo "The Sun".

Princas jau buvo nusmaukęs savo kelnes iki kelių, kai nusišypsojęs seržantas pasakė: "Gerai, Velsai, patikėsiu tavo žodžiu!".

"Tai buvo juokingiausias įvykis per amžius. Visi buvo girdėję šiuos gandus, bet niekas nedrįso paklausti Harry, ar tai tiesa", - laikraščiui sakė vienas princo būrio narys, nenorėjęs skelbti savo pavardės.

"Tada vienas seržantas nusprendė viso būrio akivaizdoje iškrėsti Harry pokštą, , - teigė šaltinis. - Būtumėt matę Harry veidą. Mes visi pradėjome juoktis. Harry nuraudo, o tada irgi pradėjo juoktis".

Pasak "The Sun", tai, kad Harry reagavo su humoru, įrodo, kad princas yra "ne iš kelmo spirtas".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją