E. Petrauskas jau pirmame raunde tris kartus pasiuntė varžovą į nokdauną ir teisėjas nutraukė dvikovą. Gruzinas Kacha Avetisiani akivaizdžiai buvo ne lietuvio kalibro priešininkas. Boksininko pergale neabejotinai džiaugėsi ir šalia jo lemtingąją akimirką buvusi jo žmona.

Vos sausį dukrą Emiliją pagimdžiusi G. Petrauskienė ryžosi avantiūrai ir užsivilko seksualius „Bushido angels“ drabužius.

„Man visada buvo gražios ringo merginos – gražūs jų kūnai, apranga. Nors daugelis yra nusistatę prieš tas merginas, su savo lietuvišku piktu požiūriu, man tai yra gražu – ne vulgaru, o seksualu. Tos merginos yra tikros šaunuolės“, – DELFI tikina pašnekovė.

Goda Petrauskienė

„Aš visada labai kompleksuodavau dėl visko. Aišku, ir dabar yra tų kompleksų, bet kažkaip noras šį kartą būti ten kartu su vyru buvo didesnis už kompleksus. Pamąsčiau, kad koks skirtumas, ką kiti pamanys – čia juk mano gyvenimas ir jame darysiu tai, kas man patinka“, – priduria vos kelių mėnesių dukrelę auginanti mama.

Pasiteiravus, kokie reikalavimai yra taikomi ringo merginoms, Goda neslepia, kad bene svarbiausias rodiklis šioje srityje yra patraukli išvaizda.

„Pagrindinis reikalavimas visgi yra išvaizda. Dar aišku didelis pliusas, jei esi labai drąsi, moki pasimaivyti arba moki šokti“, – pastebi ji.

Goda džiaugiasi, kad šiame žingsnyje, kaip ir bet kur kitur, labiausiai ją palaikė vyras.

„Jis mane visur ir visada palaiko – lygiai taip pat ir aš jį. Mes visur einame, dalyvaujame, viskuo domimės, darome tai, kas mums patinka ir į piktus komentarus nusispjauname“, – rėžia pašnekovė.

Goda Petrauskienė su kitomis ringo merginomis

Paklausus, ar ruošdamasi turnyrui ji ribojo save dietomis, Goda tikina, kad tokie mitybos suvaržymai jai yra svetimi.

„Maždaug po mėnesio, kai pagimdžiau, netekau visų 9 kilogramų, kuriuos buvau priaugusi nėštumo metu. Aišku, čia nėra daug, bet aš esu gana smulki, žema ir galbūt dėl to mano organizmas greitai grįžo į įprastą būseną. Po truputį pradėjau minimaliai sportuoti tam, kad kūnas sutvirtėtų, tačiau jokių dietų niekada nesilaikiau. Visada valgiau tai, kas man skanu. Tai, kad dalyvausiu turnyre sužinojau vos prieš porą dienų iki jo, todėl vargu, ar būčiau spėjusi labiau jam pasiruošti. Dabar prieš kitą turnyrą bandyčiau labiau jam pasiruošti ir geriau atrodyti“, – pasakoja boksininko žmona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)