„Pagrindinė priežastis – auga vaikai, tai automobilis darosi per ankštas. Sėdėti gale tampa nepatogu, – Delfi sakė Goda. – Automobilis išties geras, pirkau jį iš moters. Mašina buvo prižiūrėta, jokių rimtų problemų neturėjau, jei prireikdavo, tvarkydavau viską laiku. Jei ne dvi durys, tai tubūt dar porą metų su ja tikrai važinėčiau.“

Skelbime, kuriuo Goda sutiko pasidalinti su Delfi, nurodyta, kad „Mercedes Benz“ CLC220 jau yra nuvažiavęs 258 283 km, turi automatinę pavarų dėžę.

G. Petrauskienė automobilis – juodos spalvos. Nurodoma, jog jis neturi jokių defektų, o techninė apžiūra galioja iki šių metų pabaigos.

Visą skelbimą galite pamatyti čia.


Petrauskų šeima automobilį keičia jau ne pirmą kartą. Prieš dvejus metus jie pardavinėjo „Lexus“ visureigį.

„Automobilį nusprendėme parduoti. Kodėl? Todėl, kad dalintis viena mašina šeimoje yra gana sudėtinga. Prasideda pykčiai, įvairūs nesutarimai ir nesusikalbėjimai. Aišku, buvo gaila parduoti, nes mašiną tvarkėmės sau, ji buvo iš tiesų gera, tad prireikė nemažai laiko, kol kilo ranka įdėti skelbimą, – tuo metu kalbėjo Goda. – Nusprendėme įsigyti po atskirą automobilį, o dalį pinigų investuosime į savo sporto salę Vilniuje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)