Džiugiomis naujienomis apie aplankiusius gandrus sportininkas pasidalino socialiniuose tinkluose.

„Prasidėjo pats svarbiausias mano gyvenimo skyrius“, – jautriai brūkštelėjo boksininkas ir pridūrė, kas jo mylima žmona jam yra visas pasaulis.

Naujieną apie pirmagimį E. Kavaliauskas papildė miela nuotrauka, kurioje įamžinta vaikelio rankytė.


Toks sportininko įrašas akimirksniu sulaukė jo gerbėjų ir bičiulių sveikinimų.

Delfi, primena, kad E. Kavaliauskas yra vienas žinomiausių Lietuvos boksininkų. 2008 metais dalyvavo Pekino vasaros olimpinėse žaidynėse, ten pralaimėjo pirmąją kovą vėliau bronzą iškovojusiam prancūzui Alexisui Vastine'ui.

2012 metų Londono olimpinėse žaidynėse sportininkas buvo automatiškai kvalifikuotas į aštuntfinalį, kur pralaimėjo pirmąją dvikovą ir iš kovos dėl medalių pasitraukė.

Pastarasis pralaimėjimas buvo bene skaudžiausias E. Kavaliausko karjeroje. Kaunietis teigė, kad po Londono žaidynių buvo net kilusi mintis mesti boksą, nors sportininkui tuo metu tebuvo 24 metai.

„Buvo nusivylimas. Pirmosios olimpiados metu dar buvo džiaugsmas, kad apskritai pavyko patekti į žaidynes, buvau dar labai jaunas. Antrojoje olimpiadoje patyriau skaudų sukrėtimą. Ruošiausi jai 4 metus, daug tikėjausi, norėjau medalio. Nepasisekė, man buvo didelis smūgis. Šeima, draugai ir artimieji padėjo išlipti iš tos duobės“, – apie sunkų laikotarpį po žaidynių Londone Delfi yra pasakojęs E. Kavaliauskas.

Išgyvenęs nesėkmę olimpiadoje E. Kavaliauskas pasuko į profesionalų boksą ir išvyko į JAV. Ten jis turėjo persiorientuoti, kadangi profesionalus boksas turi kiek kitokią specifiką.

Neminint sporto, gyvenimas vadinamoje svajonių žemėje iš pradžių nebuvo lengvas. Naujoje šalyje sportininkas pajuto ilgesį ir vienatvę, suprato daugelį dalykų ir kitaip pradėjo žvelgti į gyvenimą, o meilė gimtajai šaliai tapo dar stipresnė. Sportininkas dažnai pabrėžia savo kilmę tiek ringe, tiek gyvenime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)