„Dažniausiai įvaizdį pakeisdavau spontaniškai, ilgai neplanuodavau, kaip pasikeisiu. Tiesiog apsilankydavau pas kirpėją. Keletą kartų esu nusikirpusi plaukus trumpai“, – naujienų portalui DELFI pasakojo Birutė.

Paklausta, kodėl paviešino tik ketverių metų senumo savo asmenines nuotraukas, ji patikino senesnių neturinti.

„Aš tiesiog neturiu senesnių. Turiu nuotraukų, kurios darytos prieš ketverius metus, tačiau dar senesnių jau nebeturiu“, - paaiškino ji.

B. Navickaitė yra išbandžiusi keletą skirtingų įvaizdžių. Ji yra turėjusi ir tamsių ilgų banguotų plaukų šukuoseną, ir labai šviesių.

„Pasikeisdavau taip, kaip man tuo metu šaudavo į galvą, labai spontaniškai“, - DELFI kalbėjo ji.

Pasiteiravus, ar turi nuolatinę kirpimo meistrę, ar savo plaukus patiki atsitiktinai atrastiems grožio specialistams, pašnekovė patikino, kad nėra prisirišusi prie vienos plaukų stilistės.

„Neturiu vienos kirpėjos, tiesiog kur tuo metu sugalvoju, ten ir nueinu apsikirpti, pasikeisti“, - apie šukuosenas kalbėjo B. Navickaitė.

Socialiniame tinkle paviešinusi savo dar nematytas nuotraukas palangiškė sulaukė begalės internautų komplimentų. Daugelis tikino, kad bėgant metams Birutė atrodo vis dailiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (276)